Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gururumuzsunuz!

Kuruluşunun ikinci yılında Avrupa’da Türkiye’yi temsil hakkı kazanan Darıca Baladiyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Kuşadası’da en yakın takipçisi Fenerbahçe’ye fark attı.

Gururumuzsunuz!
18 Mart 2013 - 09:27
Antalya’da yapılan 1. Kademe yarışlarında, Fenerbahçe’ye sadece 7 puanlık fark yapabilen Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, final yarışlarında Kanarya’yı ezdi geçti. Genç Erkekler Türkiye Kros yardışlarında Sebahettin Yıldırımcı ve Adem Karagöz, zirveden hiç inmezken, Kuşadası’nda takım kaptanı Hakan’da sıralamaya girdi. Ve Adem ile Sebahettin’in ardından üçüncü oldu. Antalya’da ki 7 puanlık fark, Kuşadası’nda 17 puan oldu. Genel toplam da ise Darıca, Avrdupa ikincisi olan Fenerbahçe takımına 24 puan fark atmış oldu.
 
AVURAPA DA ESECEKLER
Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, kuruluşunun ilk yılında, masa başı oyunlarına rastlamış ve pistteki başarısı, masada elinden alınmıştı. İkinci yılında mutlaka şampiyonluk hedefleyen Darıca Belediyesi, dersine iyi çalışarak, pistte öyle bir başarı elde etti ki, masada oyunlar çevirmeyi alışkanlık edinen Fenerbahçe takımı da bu büyük başarıyı tebrik etmek zorunda kaldı. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Şubat ayında ki şampiyonada Avrupa ikincisi olan Fenerbahçe’nin genç erkekler takımını, Antalya ve Kuşadası’nda geçerek, Türkiye Şampiyonu oldu. Gençlerimiz önümüzdeki sezon Avrupa Şamlpiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek
 
DARICA KAFİLESİ İLGİ ODAĞI
Antalya’da olduğu gibi Kuşadası’nda da ciddi bir ekiple yer alan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Kulüp Başkanı Sadık Albayrak koordinesinde, kulüp yönetimi, teknik ve eğitim ekibi ile birlikte, basın ordusu ile yarışlarda yerini aldı. Darıca kafilesinde İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ile Gebze Emniyet Müdürü Kadir Demir’de yer aldı. Kadir Demir, kafileye moral veren isim olurken, yarışlar öncesinde de, Darıcalı atletlerde moral veren motive eden konuşmalar yaptı. Kulüp Başkanı Sadık Albayrak, elde edilen tüm başarıların ve kulüp olarak attıkları tüm olumlu adımların mimarının Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak olduğunu dile getirdi.