Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Taksicilerin açılışına büyük ilgi

Gebze de kurulan Kocaeli İl ve İlçeleri Taksiciler, Toplu Taşımacıları ve Servisçiler Derneği düzenlenen törenle açıldı

Taksicilerin açılışına büyük ilgi
26 Kasım 2012 - 09:00
 Kocaeli il ve ilçeleri taksiciler, toplu taşımacıları ve servisçiler Osmanyılmaz mahallesi. İlyas Uzuner Caddesi. Gökören Apartmanı. No: 11/B ( Osmanyılmaz mezarlığı karşısı) adresinde açıldı.
Açılışa Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Genel Meclis Üyesi Halit Muslu, Darıca Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Mevlüt Kocagöz ve çok sayıda davetli katıldı
Dernek Yönetim Kurulu Adına konuşan Başkan Cevdet Türkan yaptığı açıklamada “Esnafımızın birlik ve beraberlik duyguları İçinde, sorunlarını paylaşıp, çözüm yollarını bulmaları, dayanışma İçinde Seslerini Duyurabilmeleri İçin Büyük Bir Mesai Harcayarak kurduğumuz derneğimiz,  esnafımıza ve bölgemize hayırlı olsun” dedi
Kocaeli İl ve İlçeleri Taksiciler, Toplu Taşımacıları ve Servisçiler Derneği Başkan yardımcısı İsmail Tozlu ise gece ve gündüz demeden taksici, toplu taşımacı ve servisçilerin yanında olacaklarını söyledi. Tozlu ayrıca desteklerini hiçbir zaman esirgemen bölge protokolüne ise teşekkür etti.
Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise yaptıkları konuşmada Kocaeli İl ve İlçeleri Taksiciler, Toplu Taşımacıları ve Servisçiler Derneğinin büyük bir boşluğu kapatacağını belirterek, hayırlı olmasını dilediler. Açılış kurdelasının kesilmesinden sonra bölge protokolüne desteklerinden dolayı birer plaket takdim edildi.