Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti, CHP'ye gidecek!

Ak Parti Darıca İlçe Yönetim Kurulu toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Toplantı sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Gündemimizde danışma kurulu toplantısı vardı.

Ak Parti, CHP'ye gidecek!
08 Kasım 2012 - 09:30
 Bu Cuma günü saat 18.00’de İl Başkanımız Mahmut Civelek’in de katılacağı bir t oplantı düzenleyeceğiz. Burada çalışmalarımızı masaya yatıracağız. Ayrıca il genel meclis üyelerimizle beraber “Darıca Hükümet Konağı” projesini masaya yatıracağız. Gerekli olan hükümet konağını, ilçemize kazandırmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek.
 
AZERİ’YE HAYIRLI OLSUN
MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri’yi arayıp, kongreden dolayı tebrik ettim. Biz burada ılımlı bir siyaset izliyoruz. Diğer parti başkanlarımız, benim hep sevdiğim insanlar. Darıca bir ailedir. Siyasetiçisi, bürokratı, eğitimcisi hepimiz bu ilçenin kalkınması için uğraşıyor.
 
CHP’YE GİDECEKLER
Yeni binalarına taşınan CHP Darıca İlçe Örgütüne önümüzdeki hafta bir ziyaret düzenleyeceğiz. Binaları gerçekten çok güzel oldu. Umarım ilçemiz için hayırlısı olur. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, Başkan Selman Kösali ve yönetim kurulunu tebrik için güzel bir ziyaret gerçekleştireceğiz” dedi.