Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hastane müdürü de gitti!

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin Müdürü Mustafa Küçükyurt, kendi isteği doğrultusunda İstanbul Bakırköy Araştırma Hastanesi'ne atandı.

Hastane müdürü de gitti!
02 Kasım 2012 - 13:15
 Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin Müdürü Mustafa Küçükyurt, kendi isteği doğrultusunda İstanbul Bakırköy Araştırma Hastanesi'ne atandı. Geçtiğimiz yıl  Darıca Farabi Devlet Hastanesi müdürlüğüne atanan Küçükyurt yaptığı başarılı çalışmalarla göz doldurmuştu. Önümüzdeki günlerde yeni görevine başlayacak olan Küçüyurt'a başarı dileklerimizi sunuyoruz.
 
KÜÇÜKYURT KİMDİR?
1958 Elazığ doğumlu olan Mustafa Küçükyurt, 1982 yılında Tarım Bakanlığı Elazığ Süt Endüstrisi Kurumu Elazığ Süt Mamulleri İşletme Müdürlüğü’nde memuriyet hayatına başladı. Uzun burada Personel ve İdari işler Şefi ve İşletme Müdür Vekili olarak görevler yaptı. 1994 yılında Elazığ Belediyesi’nde Personel Müdürlüğü, 1997 yılında Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak İstanbul Vakıf Memba Suları İşletme Müdürlüğü, 1998 yılında Elazığ Vakıflar İl Şube Müdürlüğü ve 2003 yılında Aydın Vakıflar İşletme Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2004 yılında Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Hastane Müdürü olarak atanan Mustafa Küçükyurt, 8 yıllık görevinin ardından, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde göreve başladı. Küçükyurt bu görevinin ardından İstanbul Bakırköy Araştırma Hastanesi'ne atandı. Hastane Müdürü Mustafa Küçükyurt evli ve 3 çocuk babası.