Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Minik öğrencilerden dört dörtlük performans

Darıca’da eğitim ve öğretim veren Darıca Kazım Karabekir Anaokulu yılsonu etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler dört dörtlük performansları ile büyük beğeni topladı.

Minik öğrencilerden dört dörtlük performans
09 Haziran 2016 - 13:02
Darıca’da eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Darıca Kazım Karabekir Anaokulu yıl sonu etkinliği düzenledi.   Adnan Menderes  Kültür Merkezi’nde ki etkinliğe  Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Kazım Karabekir Anaokulu Müdürü Leman Çeşmeci Torkut, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 
Etkinlikte  konuşma yapan Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, programı düzenleyeleri kutladı.   Darıca Kazım Karabekir Anaokulu Müdürü Leman Çeşmeci Torkut ise,  bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna gelindiğini belirterek programa katılanlara teşekkür etti.
Darıca Kazım Karabekir Anaokulu öğrencileri tarafından folklor gösterisi başta olmak üzere  bir çok aktivite gerçekleştirildi. 
Yıl sonu etkinliğinde ayrıca   Darıca Kazım Karabekir Anaokulu’nda görev yapan öğretmenler, Müge Aydın, Kübranur Çevik Karatekin, Ahmet Akay, Emine Parpül, Seda Altun, Dilan Gül, Elif Dilara Duman ve Kübra Koçak’a  plaketleri  Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz tarafından verildi.