Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak, Muzaffer Bıyık için destek istedi

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, K.Karabekir Mahallesi’nde kurulan cumartesi pazarı ile İstasyon Caddesi’nde esnaf ziyareti yaparak, esnaf ve vatandaşlardan yerel seçimlerde Ak Parti’ye destek istedi.

Karabacak, Muzaffer Bıyık için destek istedi
26 Ocak 2019 - 17:41

Esnaf ve vatandaşlarla hasbihal ederek, gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Karabacak, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti için destek isterken, “15 yıldır görev yaptığımız Darıca’da her kesimden vatandaşlarımızla aramızda gönül bağı kurduk, ilçemizde önemli projelere imza atarken, halkımızın da görüş ve önerilerini dikkate alarak çalışmalarımıza yön verdik. 15 yıllık görev süremizin sonunda partimiz tarafından ilçemizde başka bir arkadaşımız belediye başkan adayı olarak gösterildi. Bizler ilk gün olduğu gibi bu gün de partimizin emrindeyiz, seçim sabahına kadar halkımızın içinde olacağız, halkımızdan geleceğimiz için Ak Parti’ye bir kez daha oy istiyoruz, inşallah 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde en güçlü şekliyle seçimleri kazanarak Darıca’dan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarımızı göndereceğiz.” diyerek  esnaf ve vatandaşlardan yerel seçimler için destek istedi. 

Başkan Karabacak ayrıca pazar alışverişi yapan vatandaşlara bez torba dağıtarak, temiz ve yaşanabilir bir çevre için  alışverişlerde artık naylon poşetlerin kullanılmaması gerektiğini ifade etti.