Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Oltulular yeni yerinde

1997 yılında kurulan ve geçtiğimiz gün yeni binasına taşınan Darıca Erzurum Oltulular Derneği yeni binasının açılışını önceki görkemli bir törenle açtı. Protokolün ve Erzurumluların katılığı açılış törenine ilgi yoğun oldu.

Oltulular yeni yerinde
15 Ekim 2012 - 09:17
 Darıca Erzurum Oltulular Derneği dün açılışını yaptı. Açılışa Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Ağdaş, MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, KEDFE ikinci Başkanı Zafer Yıldırım, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal,  Aşık Nuri Çırağı, Aşık Taner Öztürkoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Derneğin açılış konuşmasını Darıca Erzurum Oltulular Dernek Başkanı İlyas Vergili yaptı. Misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür eden İlyas Vergili şöyle konuştu: “Oltulular Derneği olarak yeni yerimize taşınmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dernek olarak birçok aktiviteye imza atacağız. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız güçle derneğimizi çok daha iyi yerlere getireceğiz.” dedi.
 
BU DERNEK DARICA ADINA BİR KAZANÇ
Daha sonra Söz alan Darıca Kaymakamı Osman Ateş ise şöyle konuştu: “Ahirette iman dünyada Mekan demiş atalarımız. Erzurum Oltulular çok güzel bir dernek binası yapmışlar. Nüfus olarak da Erzurumluların bölgemizde çok büyük bir ağırlığı var.  Erzurumluları tebrik ediyorum. Bu derneğin güzel işlere imza atacağından hiç şüphem yok. Derneğiniz Darıca’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. Daha sonra söz alan Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Ağdaş ise: “Oltuların bugüne gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu dernek kolay kolay bugünlere gelmedi. Bugün bu açılışı yapmak çok anlamlıdır. Derneğimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
BU BİRLİKTELİK BİZİ BAŞARIYA GÖTÜRÜR
KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin de Oltular adına yeni dernek binasını n onur verici olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “Derneğimizi böyle güzel bir binaya kavuşturan dernek yönetimine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir bina yapmışlar. Bu binada çok güzel hizmetler imza atacaklardır” dedi. KEDFE ikinci Başkanı Zafer Yıldırım’da bir konuşma yaparak şöyle dedi: “Erzurumlular olarak güzel işlere imza atıyoruz. Burada birçok iş adamımız var. Hepimiz derneklerimize sahip çıkıyoruz. Bu dernekler bizim gücümüzün ve birlikteliğimizin bir göstergesidir” dedi. Açılış kurdelesini protokol kesti. Açılıştan sonra davetliler Cağ Kebap ikramında bulunuldu.