Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hami Mandıralı geliyor!

BAL için umutlanan Darıca Kale Bayramoğlu, bugün başarılarını önemseyen ve kendilerine destek olmak isteyen kişilerle buluşacak. Bu güzel geceye Türk futbolunun efsane isimlerinden Hami Mandıralı da katılacak.

Hami Mandıralı geliyor!
25 Ocak 2013 - 12:16
 Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden, yeni sezona sıkıntılı başlayan ancak Yakup Törk’ün takıma el atması ile yeniden canlanan ve BAL için umutlanan Darıca Kale Bayramoğlu, bugün başarılarını önemseyen ve kendilerine destek olmak isteyen kişilerle buluşacak.
Bölgenin amatör liglerdeki tartışmasız en başarılı takımı olan Darıca Kale Bayramoğluspor, sezona başlarken sahipsiz kalmıştı. Genç iş ve spor adamı Yakup Törk takıma sahip çıkarak, yeniden başarı için kolları sıvadı. Kısıtlı imkanlar ve tüm ilgisizliğe rağmen başarıyı da yakaladı. Takım play-offa çok yakın ve play-off öncesi Darıca Kale Bayramoğluspor’u BAL’da görmek isteyenlerle özel bir gecede buluşuyor. Türk futbolunun efsane isimlerinden Hami Mandıralı’nın da katılacağı Darıca Kale’nin gecesi saat 19.00 da Bayramoğlu Paradise Otel’de yapılacak.  Kulüp Başkanı Yakup Törk, zorlu play-off öncesi takıma moral ve destek olmasını planladıkları geceye katılan ve katkı sunan isimlerin, Darıca Kale’yi yeniden BAL’da görmek isteyenlerin olacağını dile getirdi. Törk, “Darıca Kale Bayramoğlu büyük bir camia ve başarısı isteyenlerin sayısının çok olduğunu biliyoruz. İlçemiz yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda sporseverin ve Bayramoğlu’nu yine BAL’da görmek isteyenlerin de katılacağı bir dostluk gecesi olacağını düşünüyoruz.” dedi.