Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YENİ MÜDÜRLER BAŞKAN TOLTAR'I ZİYARET ETTİ

2014-2015 eğitim öğretim yılında Dilovası’na atanan yeni okul müdürleri Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti.

 YENİ MÜDÜRLER BAŞKAN TOLTAR'I ZİYARET ETTİ
11 Aralık 2014 - 16:44
2014-2015 eğitim ve öğretim yılı atamasında ilçeye yeni atanan okul müdürleri Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti. Ziyarete yeni atanan müdürlerin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve mevcut okul müdürleri de katıldı.
 
Dilovası Belediyesi Toplantı Salonu’nda yeni atanan müdürleri karşılayan Başkan Toltar yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi, atanması yapılan tüm müdürlere başarı dileklerinde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,”Bu zaman da önemsediğimiz şey eğitimdir. Her şeyin yolu eğitimden geçmektedir. Bizler inanıyoruz ki eğitim ve öğretime ne kadar destek verirsek ne kadar yaratıcı olmasını sağlarsak bu geleceği ve çocuklarımızın da geleceğini garanti altına almasını sağlamış oluruz. Bizler bunun meyvelerini gelecek senelerde alacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle bizler belediye olarak bütün imkânlarımızla tüm çabalarımızla sizlerin ve yavrularımızın yanındayız olmaya da devam edeceğiz.
 
EĞİTİME %100 DESTEK
Bizler bu dönem eğitime %100 destek sloganı ile yardımlarımızı esirgemeden her zaman sizlerin yanında olacağız. Okullarımızın fiziki ortamları, okul binaları, kırtasiye ve diğer bütün donanımları ile bütün eksikliklerin giderilmesi hususunda tam destek verdik. Bireysel sıkıntılarınız olduğunda da yine gönül rahatlığı ile kapımızı aça birsiniz. Sizler gerçekten Dilovası’n da yaptığınız verdiğiniz hizmetin karşılığını hiçbir maddi miktar karşılayamaz. Yaptığınız meslek çok kıymetli ve kutsal bir görevdir. Bizim üstümüze düşenleri fazlasıyla yapmaya hazız” dedi.
 
Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay,’’ Çok şanslıyız, bir belediye başkanının eğitimle bu kadar iç içe çalışıyor olması bizler için büyük bir fırsattır. Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar konuşmalar sonrasında ziyarete gelen tüm müdürleri tek tek tanıyarak istek ve temennilerini dinledi.