Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İSU'dan Darıca'ya bir yatırım daha!

Darıca’da şehrin altyapısını iyileştirme çalışmaları çerçevesinde İSU, Fevzi Çakmak ve Emek Mahallelerindeki çalışmalarına en kısa sürede başlayacak.

İSU'dan Darıca'ya bir yatırım daha!
09 Haziran 2016 - 13:03
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın makamında yapılan görüşmede, İSU Darıca Şube Müdürü Burak Kızılöz, özellikle Fevzi Çakmak ve Emek Mahalleleri başta olmak üzere hazırladıkları içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projeleri ile Darıca’da önemli çalışmaları hayata geçireceklerini söyledi.
 
KARABACAK TEŞEKKÜR ETTİ
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise , görev yaptıkları süre boyunca İSU ile koordineli çalışarak ilçenin bir çok sorununa köklü çözümler ürettiklerini ifade etti.Başkan Karabacak ,”Genel anlamda şehrimizin altyapı ile ilgili önemli bir sıkıntısı olmamakla birlikte , her geçen gün artan nüfusla birlikte kanalizasyon ve yağmur suyu projeleriyle yenilenmesi gereken  alanlarımız mevcut. Bu noktada başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemiz her geçen gün değişen ve gelişen yapısıyla bölgemizde örnek bir yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor. Halkımıza hizmet etmeye her alanda devam edeceğiz” diyerek yatırımların hayırlı olmasını temenni etti.