Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyük destek!

MHP Darıca İlçe Başkanlığı dün Çınaraltı’nda BDP’li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kalkması için imza kampanyası düzenledi. Düzenlenen imza törenine genci, yaşlısı, bayanı, erkeği 5 binden fazla kişi destek verdi

Büyük destek!
17 Eylül 2012 - 10:20
 MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, BDP’li milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması için imza kampanyasına katılan Darıcalılara teşekkür ederek,  5 binden fazla bir imza topladıklarını belirtti. Şehit ailelerine başsağlığı dileyerek konuşmasına başlayan MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri “BDP`li milletvekillerin dokunulmazlığının kaldırılması için  başlattığımız imza kampanyasına bugün Darıca’dan destek veriyoruz. 
 
AZERİ: DARICA AİLESİNE 
TEŞEKKÜR EDİYORUM
İl başkanlığımızın hedefi 100 bin imza. İmzaları daha sonra meclise sunacağız. Biz Darıca ailesi olarak 5 binden fazla bir imza topladık. Bizimle beraber olan Darıcalılara teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir organizasyonda yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarıma ve partimize gönül verenlere de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi. 
 
“SÖZÜM ONA VEKİLLER, UTANMADAN TERÖRİSTLERLE KUCAKLAŞIYOR”
BDP  Milletvekillerinin PKK örgütü üyeleriyle kucaklaşmasını, içine sindiremediklerini belirten Başkan Azeri , açıklamasını şöyle sürdürdü: “TBMM çatısı altında görev yapan, devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü koruyacağına, namusu ve şerefi üzerine yemin eden bazı sözüm ona milletvekilleri, maalesef terör örgütüyle aynı fotoğrafta bulunmaktan çekinmemekte, hatta utanmadan teröristlerle kucaklaşmaktadır. 2002 yılında bitmiş olan terör, ne oldu da bugün bu kadar artış gösterdi. Artık vatandaşlarımız bazı gerçekleri görsünler.’ Diyerek sözlerini bitirdi.