Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çınaraltı hazır!

Darıca GB’ye sezonun ilk yenilgisini tattıran Çorum Belediye hafta sonu konuğumuz olacak. Sarı-yeşilli ekip bu maçın hazırlıklarına başladı. Sahamızda her maç tek ihtimalli.

Çınaraltı hazır!
24 Ocak 2013 - 10:12
 İkinci yarıya Gümüşhane gibi zorlu bir deplasmanda başlayan Darıca GB, 3 puanı şanssızlık sonucu kaçırırken, sahasında oynayacağı ikinci yarının ilk maçı için çalışmaların startını verdi. Darıca sezonun ilk deplasman maçında Çorum’dan mağlup dönmüştü. Lige daha ısınamadan alınan bu yenilgi temsilcimizin bugün grupta çok daha ciddi avantaj sağlamasını engelledi. Grubun küme düşme kaygısı ve play-off iddiası olmayan hedefsiz takımlarından birisi olan Çorum maçına Darıca GB, mutlak 3 puan parolası ile hazırlanıyor.
 
İÇERİDE KAYIP İSTEMİYORUZ
Şampiyonluk yolunda iç saha maçlarını son derece önemli olduğunu belirten Darıca GB Teknik Patronu Mehmet Kaya, “Şampiyon olmak istiyorsak, evimizde, seyirci baskısı ile saha avantajı ile bir şekilde mutlak kazanacağız. Kazanırken iyi futbol ve farklı skorda tribünlerin coşmasını ve desteğin artmasını sağlar. Bu nedenle iç saha maçları çok önemli.” diyerek, Pazar günü oynanacak Darıca GB-Çorum Belediye maçının tek ihtimalli maç olduğunu ve sahadan Darıca GB’nin 3 puanla ayrılacağını söyledi.
 
ÇINARALTI COŞACAK
Tüm camianın bu sezon şampiyonluğa kilitlendiği Darıca GB’de tribünler de coşmaya hazırlanıyor. Çınaraltı, ikinci yarının ilk iç saha maçında Çorum Belediyespor’a sürprizler hazırlıyor. Sarı-yeşilli tribünler, ikinci yarıda özelikle iç saha maçlarında her karşılaşmaya final havasında hazırlanacak. İlk final ise Pazar günü oynanacak Çorum Belediye maçı olacak.