Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hastane güvenlikçisinin burnunu kırdı!

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Acil Servis’ine muayene için gelen sıra bekleyen bir hasta, oturmakta olduğu tekerlekli sandelyeden aniden kalkarak bir güvenlikçinin suratına kafa attı. Burnu kırılan güvenlikçi tedaviye altına alındı.

Hastane güvenlikçisinin burnunu kırdı!
03 Ekim 2012 - 09:27
 Darıca Farabi Devlet Hastanesi Acil Servis’ine muayene için gelen sıra bekleyen bir hasta, oturmakta olduğu tekerlekli sandelyeden aniden kalkarak bir güvenlikçinin suratına kafa attı. Burnu kırılan güvenlikçi tedaviye altına alındı. Darıca Farabi Devlet Hastanesi Acil Servis’ine muayene için gelen sıra bekleyen bir hasta, oturmakta olduğu tekerlekli sandelyeden aniden kalkarak bir güvenlikçinin suratına kafa attı. Burnu kırılan güvenlikçi tedaviye altına alındı.
Önceki gece tedavisini yaptırmak için Darıca Farabi Devlet Hastanesi Acil Servis Polikliniği’ne gelen N.G. isimli bir hasta, hastanenin güvenlik görevlilerinden Muzaffer Demirci’nin(23) suratına kafa atarak burnunun kırılmasına neden oldu.
Çok sayıda polisin müdahelesi sonrası olay yatıştırılırken, burnu kırılan Demirci’nin  Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği ve tedavisinin burada yapıldığı öğrenildi. Farabi Devlet Hastanesi çalışanı olması nedeiyle alınacak doktor raporunda şaibeye yer bırakmamak için Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Muzaffer Demirci’nin çekilen tomografisinde burnunun kırıldığı tespit edilirken, hastanın bugün ameliyata alınacağı belirtildi. 
Olayın şokunu hala üzerinden atamayan Demirci,’’ Ben gece hastanede görevliydim, adını sonradan öğrendiğim N.G.’nin tekerlekli sandalyede sıra beklediğini farkettim. 
Kendisine yardımcı olmak için yanına yaklaştım ve barkotunun olup olmadığını sordum. N.G.ise cevap dahi vermeden oturduğu sandalyeden fırlayıp aniden suratıma kafa attı. Kendisinden davacı oldum’’ dedi.