Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hepsi bu programda buluştu

Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) nın doğumunun kutlandığı Nisan ayındaki programlara Anadolu Gençlik Derneği bir yenisini daha ekledi.

Hepsi bu programda buluştu
25 Nisan 2013 - 08:08
 Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) nın doğumunun kutlandığı Nisan ayındaki programlara Anadolu Gençlik Derneği bir yenisini daha ekledi.
Darıca kapalı spor salonunda yapılan programa Anadolu Gençlik Derneği il başkanı Samet GÜRSOY  ve ile yönetiminin yanı sıra Gebze , Çayırova ve Dilovası ilçe başkanları katıldı.İlçe protokolünden sadece Darıca Belediye başkanı Şükrü KARABACAK’ın katıldığı  programda Başkan Karabacak  Dernek yöneticilerine teşekkür ederek Kutlu Doğum haftası ile ilgili kısa bir konuşma yaptı.
Programa ilçemizde bulunan siyasi partilerin davet edildiğini açıklayan Dernek yöneticileri Programlarına katılan Saadet partisi Gebze ilçe başkanı Nurettin ÇELİK e Saadet partisi Darıca ilçe başkanı Yener DURSUN’a  Büyük Birlik Partisi İlçe başkanı Recep  UÇAR’a  ve  Ak parti ilçe başkan yardımcısı Menaf  YORGUN ’a teşekkürlerini ilettiler.
İl başkanı Samet GÜRSOY ve İlçe başkanı Mustafa GÜL yaptıkları konuşmalarda Anadolu Gençlik Derneğinin Hz.Peygamberi anmak için değil  anlamak için  çalışmalar yaptıklarını ve bu yöndeki çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.
Programda A.G.D Ortaöğretim komisyonun da görevli gençler naat okuyarak geceye renk katarken,Sanatçı  Harun BEYAZ ezgileri ile katılımcılara keyifli dakikalar yaşattılar.Dünya birincisi hafızlar Kur’an ziyafeti ile gecenin manasını kalplere nakşettiler.
 
MÜSLÜMANLAR BİRLİK OLMALI
Konuşmacı olarak programa katılan ilahiyatçı – yazar Mehmet Baki ÖZTÜRK ise Peygamberimizin doğumunu kutlarken onun getirdiği ölçülere uymak noktasında hassas davranılması ,onu anmakla birlikte mücadelesini ve devrimini anlayarak aynı mücadeleye devam etmek gerektiğini ,Müslümanların yeryüzünde birlik olarak çalışmalı ve şu anda yaşadıkları problemlerden kurtulmaları gerektiğini anlattı