Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kuruyemişçi dükkanına kurşun yağdırdılar.

ÖZEL HABER-Kocaeli’nin Darıca İlçesinde faaliyet gösteren Bilginler Kuruyemiş isimli işyerine gelen 2 kişi, iddiaya göre işyeri sahibi Namık Kemal Bilgin’den haraç istedi. Namık Kemal Bilgin (44), bu parayı vermek istemeyince, 1 gün sonra kuruyemiş dükkanı kurşun yağmuruna tutuldu.

Kuruyemişçi dükkanına kurşun yağdırdılar.
28 Haziran 2016 - 12:06
 İstasyon caddesi üzerinde geçtiğimiz cumartesi günü gece saat 02.00 sıralarında Bilginler Kuruyemiş isimli işyerine  5 kez ateş edildi.  İşyerinin henüz açık olduğu sıralarda meydana gelen olayda can kaybı yaşanmazken  temizlik yapan, 18 yaşındaki Berat Bilgin başının üzerinden ve arkasından geçen kurşunlardan şans eseri  kurtuldu.  Açık kapıdan giren kurşunlar  içeceklerin bulunduğu buzdolabı ile raflara isabet ederken, polisin yaptığı incelemede, dükkan içerisinde buzdolabı ve raflara isabet etmiş 5 adet kurşun bulundu. Görgü  tanıklarının iddiasına göre plakası tespit edilemeyen hareket halindeki bir otomobilden  ateş edildiği belirtilirken, araç içerinde 3 kişinin olduğu ifade edildi.

Adını vermek istemeyen dükkan sahibinin kardeşi  ise, olaydan birkaç gün önce, 2 kişinin geldiğini ve dükkanlarının  önünde bir miktar Amerikan Doları  düşürdüklerini söyleyerek bu parayı istediklerini belirttiklerini kaydetti. Kendilerinin ise böyle bir paradan haberdar olmadıklarını söyledikleri  halde  ‘’ bize inanmıyorsanız güvenlik kameralarına bakın’’ şeklinde telkinde bulunduklarını ve ısrarla güvenlik kamera görüntülerini görmek istediklerini belirttiklerini ifade etti.

Polis, olay sırasında kullanılan aracın plakasını tespit etmek için yoğun çaba harcarken ilçedeki tüm MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı.