Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cem Yılmaz, Darıca'da öğrencilerle beraber deney yaptı

Türkiye’nin en tanınan, en sevilen komedyeni Cem Yılmaz, bugün Darıca'da bulunan Kazım Karabekir İlkokulu öğrencileriyle deney yaptı.

Cem Yılmaz, Darıca'da öğrencilerle beraber deney yaptı
12 Ocak 2017 - 11:58
Darıca Kazım Karabekir İlkokulu’nda Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği ile, Seluz Fragrance Company Sponsorluğunda çok güzel bir Fen Laboratuvarı'nın açılışını yapan Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, burada öğrencilerle beraber deney yaptı, yazı yazıp, karikatür çizdi.
Kazım Karabekir İlkokulu'nda gerçekleşen etkinliğe Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yanı sıra Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, PLAT Yönetim Kurulu Başkanı M. İmer Özer, Seluz Fragrance Company Yönetim Kurulu Başkanı Murat Öztürk, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Kazım Karabekir İlkokulu müdürü Mesut Yılmaz, öğretmenler ve  çok sayıda öğrenci de katıldı. 
 
PLAT EĞİTİM YATIRIMINA DEVAM EDECEK
Açılış konuşmasını yapan PLAT Yönetim Kurulu Başkanı M. İmer Özer, ''Derneğimizin Sosyal Sorumluluk kapsamında başlattığı denemeden Olmaz Projesi, imkanı olmadığı için gerekli koşul ve malzemelerini sağlayamayan ilkokullarda bir Fen Laboratuvarı yaptırmak amacı ile başlatıldı. Bu kapsamada dernek bünyemizde bulunan üye firmalarımızın da desteği ile geçen yıl yine  Darıca’da bulunan Osman Hamdi Bey İlk Okulu’na Fen laboratuvarı yaptırarak ilk adımı attık. ETÜV Makinası, Mikroskop, Dijital Terazi, Projeksiyon, Bilgisayar, Dijital Multimetre, Barkovizyon Perdesi, İnsan Vücudu, İskelet Modeli, AG Güç Kaynağı, Elektroskop gibi laboratuvar malzemeleri ve yanı sıra sınıf düzeni adına tabureler de dahil olmak üzere, ilkokul seviyesindeki bir fen laboratuvarında birçok deneyde kullanılabilecek laboratuvar malzemesini öğrencilerin kullanımına sunduk. Geleceğimiz olan bu çocukların gözlerindeki sevinç ve minnettarlık ise derneğimize ve bu projeyi destekleyenlere en büyük kazanç oldu.
Bu yıl yine “Denemeden Olmaz Projesi” ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Bugün de Cem Yılmaz’ın desteği ve işbirliği ile projemizin kapsamını genişlettik.  SELUZ Kimya’nın da katkılarıyla Kazım Karabekir İlk okulu'na bu Fen Laboratuvarını kazandırdık. Daha iyi bir gelecek için daha iyi ve kaliteli eğitimin olması gerektiğine inanıyoruz. Bu bağlamda genç nesilleri destekleyecek herkese fazlasıyla ihtiyacımız olacak. Sizleri de bu projeye dahil etmek ve atılacak küçücük bile bir adım varsa hep birlikte atmak istiyoruz'' dedi. Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ise yaptığı açıklamada ''PLAT Derneği ve Seluz Kimya'ya bu eğitim yatırımlarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca buraya gelerek büyük bir sosyal sorumluluk projesinde yer alan Cem Yılmaz'a da şükranlarımızı sunuyoruz'' dedi.
 
KAYMAKAM KARAMAN TEŞEKKÜR ETTİ
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da yaptığı konuşmada ''Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim aşkına büyük katkılar sunan PLAT Derneği ve Seluz Kimya'ya ayrıca değerli dostum Cem Yılmaz'a büyük bir teşekkür ediyorum. Devletimizin, Sanayicilerimizin, hayırseverlerimizin destekleriyle ülkemizde eğitimin çıtası günden güne yükseliyor'' dedi
 
CEM YILMAZ DUYGULANDI
Son olarak söz alan ünlü Komedyen Cem Yılmaz ise yaptığı konuşmada, ''Benim İstanbul'da okuduğum okulun adı da Kazım Karabekir İlk okuluydu. Bu okula geldiğimde çocukluk günlerim aklıma geldi. Gerçekten çok duygulandım. Eğitime destek veren  PLAT Derneği ve Seluz Kimya'ya teşekkür ediyoruz. Bende bu önemli günde çocuklarımızın laboratuvar açılışına gelerek nacizane destek vermek istedim. Eğitim, herşeyden önce geliyor. Bu yüzden eğitime yapılan her yatırım, en güzel yatırımdır'' dedi. 
Daha sonra Okulda yeni kurulan Fen Laboratuvarının açılışını yapan Cem Yılmaz ve protokol üyeleri daha sonra, öğrencilerle buluştular. Öğrencilerle beraber deney yapan Cem Yılmaz, daha sonra öğrenci sıralarına oturarak, minik öğrencilerle beraber yazı yazıp, karikatür çizdi.