Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

En doğru isim; Mücahid Vural!

Darıca Gençlerbirliği’nde 23 Mayıs’ta gerçekleşecek olan kongre öncesinde belirsizlik sürüyor. Mevcut başkan Mücahid Vural’ın kongrede aday olup olmayacağı netlik kazanmazken, futbol otoritelerinin ortak kanısı Vural’ın göreve devam etmesi yönünde.

En doğru isim; Mücahid Vural!
14 Mayıs 2018 - 10:06
10 yıl sonra gelen şampiyonluğa imzasını koyan başkan Mücahid Vural, bilgi, birikim ve donanımını çok kısa sürede ispatlayarak Darıca G.B’yi şampiyonluğa taşıdı. 2018­-2019 sezonunda 2.Lig’de mücadele edecek olan Darıca G.B’nin doğru planlama yapmasına öncülük edecek en doğru isim olan Vural, tesisi, stadı ve şeffaf yönetim anlayışıyla Darıca G.B’nin vizyonunu yükseltmeye devam edebilecek ufku açık bir isim olarak görülüyor. 
Sezon boyunca doğru ve akılcı bir politika izleyen Başkan Mücahid Vural, başkanlığa devam etmesi halinde Darıca G.B’yi adeta futbolcu fabrikasına dönüştürebilecek vizyona sahip bir isim. Yüksek bütçeli futbolcu transferlerinden kaçınarak genç ve gelecek vaad eden isimlere her daim kucak açan Vural, Türk futboluna katkı sağlayabilecek futbolcu yetiştirme planlamasıyla Darıca G.B’nin çehresini değiştirebilir. Sarı yeşilli kulübe sağlam temel atması adına en doğru isim olan Vural, Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın desteğiyle Darıca G.B’yi Türkiye’nin en gözde kulübe haline getirmesi kaçınılmaz olacaktır.