Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'nin genç vekil adayları Darıca'ya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, İl Yöneticileri ve genç Milletvekili adayları Av. Anıl Acurman ve Av. Orkun Utkubaş, çalışmalarına Darıca Gençlik Kollarının düzenlediği etkinliğe katılarak devam etti.

CHP'nin genç vekil adayları Darıca'ya geldi
28 Mayıs 2018 - 12:42
CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, İl Yöneticileri ve genç milletvekili adayları Av. Anıl Acurman, Av. Orkun Utkubaş, Darıca Gençlik Kolları İlçe Örgütü’nün Darıca Sahilde kurdukları stantı ziyaret ettiler, şarkılar söyleyip halay çeken Darıcalı gençlerin coşkusuna ortak oldular. Ardından Saadet Partisi ve AK Parti’nin stantlarını ziyaret eden CHP’li gençler nezaket örneği göstererek iyi çalışmalar dilediler.
 
ANDIZ, “DARICA TAMAM DEMİŞ”
Samimi bir ortamda Darıcalı gençlerin coşkusuna ortak olduklarını dile getiren CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “ Gençlik Kolları Örgütü olarak gece gündüz demeden yoğun bir program eşliğinde çalışıyoruz. Bu akşam da şarkılar söyleyip halay çeken genç arkadaşlarımızın coşkusuna bizler de ortak olduk. Coşkularıyla bizleri de daha bir umutlandırdılar. Darıca coşkusu ve inancıyla bu işe çoktan TAMAM demiş! “ifadelerini kullandı.
 
CHP’NİN GENÇ VEKİL ADAYLARI GENÇLERLE BİR ARADA
Darıca’da ki etkinlikte gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan CHP’nin genç milletvekili adayları Av. Anıl Acurman ve Av. Orkun Utkubaş, böylesine samimi ve coşkulu bir ortamda bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler. Gençlerin coşkusunun kendilerini daha fazla motive ettiğini belirten CHP’nin genç milletvekili adayları bu coşku ve inançla 24 Haziran’da Türkiye’nin geleceğini değiştireceğiz. Geleceğimize daha bir umutla, güçlü bir şekilde bakacağız. “ diye konuştular.