Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hüseyin Yusuf ezber bozuyor

25. Dönem Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yusuf aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra seçim çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.

Hüseyin Yusuf ezber bozuyor
16 Mart 2015 - 10:16
TÜKSİAD’IN BAŞARISI TESADÜF DEĞİLDİR
İlk olarak Tüm Karadeniz İş Adamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelen Hüseyin Yusuf, burada çeşitli temaslarda bulundu.’’ TÜKSİAD bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla başarısını ortaya koymuştur” diyen Yusuf, “Hangi alanda olduğu önemli değil, önemli olan bu memlekette bir taş üstüne taş koyma gayreti içinde olmaktır bu manada TÜKSİAD’ın başarısı tesadüf değildir’’ dedi. Başkan Nurettin Aslantürk, ziyareti için Hüseyin Yusuf’a teşekkür ederek seçim sürecinde başarılar diledi.
 
ÇELİK İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET
Tüm Karadeniz İş Adamları Derneği’ne konuk olduktan sonra günün ikinci ziyaretini Çelik İş Sendikası Gebze Şubesi’ne yapan Hüseyin Yusuf, burada Şube Başkanı Şerafettin Koç ve yönetimi ile bir araya geldi. Sendikal faaliyetler hakkında fikir alış verişinde bulunan Yusuf’a Şube Başkanı Şeraffettin Koç, nazik ziyaretleri için teşekkürlerini ifade ederek başarılar diledi.
 
TÜRKİYE BEYAZAY DERNEĞİ’NE ZİYARET
Ziyaret maratonuna Türkiye Beyazay Derneği Çayırova Şubesi ile devam eden Yusuf, Çayırova Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve yönetiminin konuğu oldu. Hüseyin Yusuf, ‘’ Beyazay Derneği’nin Türkiye genelinde engelli kardeşlerimize yönelik yapılan faaliyetlerine hayran olduğunu” ifade etti.  Çayırova şubesinin bugüne kadar ki başarılarının takdire şayan olduğunu söyleyen Yusuf, “Bizim sizlerden öğrenecek çok şeyimiz var, görüyorum ki azim engel tanımıyor’’ dedi.  Türkiye Beyazay Derneği Çayırova Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti, Hüseyin Yusuf’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti ve başarılar diledi. Ziyaretlerinin ikinci bölümüne geçmeden Darıca da esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Yusuf, daha sonra Darıca Karslılar Dernek Başkanı Nevzat Aytekin’in konuğu oldu.
 
HEMŞEHRİ DERNEKLERİ BU KENTİN ATAR DAMARLARIDIR
Günün ikinci bölümünde Çayırova Kastamonular ve Gebze Samsunlular Derneklerine ayrı ayrı ziyarette bulunan Yusuf, ’’Derneklerin toplumsal zenginliğin en önemli unsurları arasında yer aldığını ve kentimizin atar damarları olduğunu’’ söyledi. Çayırova Kastamonular Dernek Başkanı Erdal Önemli ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Hüseyin Yusuf’a milletvekilliği yolunda başarılar diledi. Gebze Samsunlular Dernek Başkanı Cenap Köksal da Yusuf’un ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti ve “inşallah bizde iade-i ziyaretimizi Ankara da gerçekleştiririz” dedi. Gününü yoğun bir şekilde geçiren Yusuf ayrıca, Ak Parti Gebze 64. İlçe Danışma meclisi, Ak Parti İl Kadın Kolları Kongresi ve İzmit Kapalı Spor salonunda düzenlenen Kocaeli Artvinliler Gecesine katıldı.