Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ceyhan delege seçim tarihini açıkladı

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan gerçekleştirdiği basın açıklamasında delege seçimlerini demokrasi şöleni yapmak için çalışacaklarını belirterek, “12 ilçemizdeki 4 bin 800 delegemizin seçimini cuma günü icra edeceğiz” dedi

Ceyhan delege seçim tarihini açıkladı
18 Temmuz 2017 - 18:56
Ceyhan açıklamasında ilçe delege seçimlerine ilişkin olarak, “Geçtiğimiz hafta bir danışma meclisi yaptık. Delegelerimizin kriterleri bağlamında ildeki delege komisyonu ve ilçedeki komisyonlar, heyetler uzun süren istişareler yaptı. Delege seçimlerimizi tamamlayacağız. 12 ilçemizdeki 4 bin 800 delegemizin seçimini Cuma günü icra edeceğiz. Bütün ilçelerde iki periyotta gerçekleştireceğiz. İlk kısımda 9.00 ile 13.00 arasında  çağrı yapacağız. Aynı gün ikinci davet yapılacak ve oylama için çoğunluk sağlanamasa da 15.00 ile 19.00 arası seçim yapılacak. 472 mahallemizde bu seçimi tamamlayacağız. Delegeler 4 gün içerisinde netleşecek. İlçe delegasyonumuzun seçimi tamamlanacak” açıklamasında bulundu.
 
DEMOKRASİ ŞÖLENİ
Delege seçimlerini demokrasi şöleni yapmak için çalışacaklarını belirten Ceyhan, “Her mahalle için 5 kişilik ekipler oluşturulacak. Kongre sürecinin birinci ayağını bitireceğiz. Ardından ilçe kongrelerimizin tarihlerini belirleyeceğiz. Bunu önümüzdeki hafta kamuoyuyla paylaşacağız. İlçe delege seçimlerini ilçe başkanlıklarının olduğu mahallerde genel olarak yapılacak. Seçim bürosu olan mahallelerde seçim bürosunda oy kullanma işlemini yapacak” diye konuştu.
 
“BEN VE YÖNETİMİM DELEGE OLMAYACAK”
“Delege kriterlerini önemsedik” diyen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Teşkilat mensuplarına teşekkür ediyoruz. Bu işler bardakta durduğu gibi durmayan işler. Ben ve yöneticilerimiz delege olarak yazılmayacak dedik. Bunları yazmamız sokakta çalışan arkadaşlara haksızlık olurdu. Bunun sahada pozitif yaklaşımını gördük. İl yönetimimize de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.