Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final Okulları'na ilgi büyük

Darıca merkezde bulunan Final Okulları; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi bölümleriyle kayıtlarına devam ediyor. Bölgemizde yaklaşık 30 yıldır birçok başarılı çalışmalara imza atan önderlik eden gerek devlet okulları gerekse özel okullarda yaptığı çalışmalarla büyük takdir toplayan eğitimci Murat Kaya ve arkadaşları tarafından açılan Darıca Final Okulları toplumun her kesiminden büyük ilgi görüyor.

Darıca Final Okulları'na ilgi büyük
14 Haziran 2016 - 13:42
Final Okulları 37 yıllık öz geçmişiyle yayıncılık, dershanecilik işlevlerinin başarılı sonuçlarından sonra son 10 yıldır Türkiye çapında yaklaşık 50 okul ile kurumsal alanını genişletmektedir.  MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü 07.06.2016 tarih ve 6234796 sayılı onayları ile Darıca Final Okulları kurucu temsilciliğine Murat Kaya atanmıştır. 
Darıca Final Okulları Kurucu Temsilcisi Murat Kaya; “ Final Okulları ailesine katılmanın onurunu yaşamaktayız. Bölgemizin eğitim-öğretim sürecine kaliteli öğretmen ve idareci kadromuzla yeni değerler katacağız. Darıca Final Okulları, Anasınıfı 3 yaştan itibaren Anadolu Lisesi son sınıfa kadar tüm sınıflarıyla velilerimizin öğrencilerimizin hizmetinde olacaktır. 2016-2017 öğretim yılında en ekonomik koşullarda en kaliteli eğitimi sunmanın çabası içinde olucaz. Bölgemizin eğitim-öğretim yapılanmasında yıllardır kurumsal marka geçmişiyle hizmet üreten ulusal ve uluslararası düzeyde her alanda birçok başarılara imza atan Final Okulları Darıca şubesinde de aynı yolda azim ve kararlılıkla yüreyecektir. Tüm sınıflarda olduğu gibi TEOG, YGS ve LYS’ye yönelik özel etüt çalışmalarıyla öğrencilerimiz eksiksiz olarak yarınlara hazırlanacaktır. Okulumuzda öğrencilerimiz “HEM YAŞAM HEMDE SINAV BAŞARISI İÇİN” yarınlara hazırlanmaktadır. 
“BİZ FİNAL OKULLARINDA” 
Sorumluluk sahibi çalışkan/ öz güveni yüksek, Kendisi ile ve çevresiyle barışık/ özü sözü bir, Ülkesini seven ülkesine güvenen, Değerlerler bilincini taşıyan/ Dünyanın değerlerini özümseyen, Uygar dünyaya uyumlu /değişime açık, Riks alabilen/ toplumsal duyarlılığı yüksek 
Dayatılmış görüşleri sorgulayan/ Analiz sentez çıkarımları yapabilen
Üretken ve yaratıcı /Kişisel yeteneklerin farkında olan 
Bilgiye erişime ve kullanmayı hedefleyen, Kolaycılığın ve tembelliğin tuzağına düşmeyen, Bilimde sporda ve sanatta iletişimde başarıya odaklanmış , Geleneklere, inaçlara ve kültürel mirasa Farklı dünya görüşlerine saygılı, Yaşama sevinciyle dolu, çevresine pozitif enerji yayan
Sağlığına özen gösteren 
Gülümsemeyi ve gülümsetmeyi ihmal etmeyen, Ülkesinin çağdaş medeniyet düzeyinin üzerine çıkarmaya hedefleyen 
 
ATATÜRKÇÜ, ÇAĞDAŞ, LAİK, ÖZGÜR VE DEMOKRATİK BİR TÜRKİYE İDEALİNDEN 
ÖDÜN VERMEYEN
ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ
Okulumuzda İngilizce ve Fransızca olmak üzere çift yabancı dil öğretimi anasınıfından itibaren uygulanmaktadır. Anasınıfından itibaren laboratuvar, beden eğitimi resim müzik, bilgisayar satranç, drama halk oyunları öğretimi verilmektedir. Haftalık ders saati programı ile günlük 8 ders saati uygulaması yapılmaktadır. Öğretim saatleri saat 9 da başlayıp 16.00’da son bulmasına rağmen çalışan anne ve babaların çocuklarına sabah 08.00 akşam 18.00 saatleri arasında hizmet verilir. Yemekler, okulumuz yemekhanesinde günlük 8 çeşit menü olarak üretilmektedir. Anasınıfı ve ilkokul 1.sınıf öğrencilerine sabah kahvaltısı öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. İlkokul öğrencilerine öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı verilir. 
TEOG sonuçlarına göre 8.sınıftan liseye geçen öğrencilere Fen Bilgisi, Türkçe ve Sosyal Bilgilerden aldıkları puanlar dikkate alınarak %100’e varan eğitim bursu verilir. 
Etütlerimiz ücretsizdir. Servislerimiz kalite standartlarına uygun olarak, hostesli olmak kaydıyla öğrencilerimizin hizmetinde olacaktır.  Yaşam ve sınav başarısı için hedefi olan tüm öğrencilerimizin ve değerli velilerimizi Darıca Final okullarına bekliyoruz’’ dedi.