Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sizi çok özledik!

Lider ikinci yarı için bugün ilçede bir araya geliyor. Sarı-yeşilli yıldızları özleyen taraftarlar, takımı ilk idmanda izlemek ve hasret gidermek için sabırsızlanıyor.

Sizi çok özledik!
15 Ocak 2013 - 10:59
 İlk yarının lideri, Türkiye Profesyonel Liglerinin bu sezon en çok gol atan takımı, şampiyonluk adayı Darıca GB, Antalya’da sıkı bir çalışma dönemi geçirdi.
Lider ikinci yarı için bugün ilçede bir araya geliyor. Sarı-yeşilli yıldızları özleyen taraftarlar, takımı ilk idmanda izlemek ve hasret gidermek için sabırsızlanıyor. İlk yarının lideri, Türkiye Profesyonel Liglerinin bu sezon en çok gol atan takımı, şampiyonluk adayı Darıca GB, Antalya’da sıkı bir çalışma dönemi geçirdi. Futbolcular hafta sonunu aileleri ile geçirdi. Dinlenmek ve hasret gidermek için fırsat bulan sarı-yeşilli yıldızlar bugün Darıca’da toplanıyor. İkinci yarının ilk haftasında sezonun en zorlu maçlarından birisine çıkacak olan sarı-yeşilli temsilcimiz, Gümüşhane deplasmanı için son çalışmalarını bugün yapacak. Bu maçtan alınacak 3 puan, şampiyonluk yolunun yarılanması anlamına geliyor.
 
TARAFTAR ÇOK ÖZLEDİ
Ara dönemde Darıca’dan uzak kalan ve izin sonrası Antalya’da toplanan Darıca GB, kamp süresince çok fazla hazırlık maçı oynamazken, oynanan hazırlık maçlarında da takımdaki 24 kişiye da şans tanındı. Sarı-yeşilli taraftarlar, takımın ikinci yarı kampında neler yaptığını merak ederken, oyuncularıyla buluşmak için sabırsızlanıyorlar. Darıca GB’nin ilk hafta için yapacağı idmanları çok sayıda taraftarın da takip etmesi bekleniyor.