Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BBP'de yeni başkan Muhsin Kara

BBP Darıca’nın yeni ilçe başkanı Muhsin Kara oldu. Dün sabah Sevgi Parkında yapılan kahvaltılı basın toplantısıyla kendisini tanıtan başkan Kara, Darıca’da seçimi almak için her şeyi yapacaklarını ifade etti.

BBP'de yeni başkan Muhsin Kara
28 Ekim 2013 - 12:21
 BBP Darıca’nın yeni ilçe başkanı Muhsin Kara oldu. Dün sabah Sevgi Parkında yapılan kahvaltılı basın toplantısıyla kendisini tanıtan başkan Kara, Darıca’da seçimi almak için her şeyi yapacaklarını ifade etti. BBP MYK üyesi Mustafa Demir’in de katıldığı toplantıda seçim stratejileri de belirlendi. Darıca Belediyesi Sevgi Parkı Restaurant’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan yeni ilçe başkanı Muhsin Kara, ‘Artık hakkettiğimiz yerde olmalıyız. Hiçbir yerde şaibemiz yok. BBP, Türkiye’nin geleceği olacak. Yeni dönemde yönetimimizde yeni isimler var. Artık daha iddialı daha kararlıyız. Biz kitle partisi değiliz. Halktan büyük bir sempati var.Geçmişi bembeyaz bir parti olan BBP’de şehit başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun izindeyiz. Biz Darıca halkının isteklerine talibiz.
 
DARICA’DA FARK OLACAK
Darıca’da muhteşem bir birlik ve beraberlik var. Güçlü bir belediye başkan adayımız ile sahaya çıkıp, aslanlar gibi seçimi alacağız. 15 Kasım’da başkan adayımızı belirleyeceğiz. Biz büyük bir camiayız. Darıca’da büyük bir fark yaratacağız’ dedi.
 
DARICA BİZİM İÇİN FARKLI
Toplantıda konuşan BBP MYK Üyesi Mustafa Demir ise Darıca’nın BBP için çok farklı bir ilçe olduğunu dile getirerek, ‘Burası bizim için özel bir yer. Bende bu güzel ilçede yaşıyorum. Darıca’yı en iyi BBP’li yöneticiler yönetir. Çıkaracağımız kaliteli bir adayla Darıca’da seçime damga vuracağız’ dedi.