Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalılar, Kaflı'ya büyük ilgi gösterdi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Darıca’da bir dizi program gerçekleştirdi.

Darıcalılar, Kaflı'ya büyük ilgi gösterdi
07 Mayıs 2015 - 09:12

 

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti İl Yöneticileri Sertan Tuncel, Arif Aküzüm, AK Parti Kadın Kolları ve ilçe yöneticilerinin katıldığı program kapsamında Abdi İpekçi Mahallesi esnafını, ardından da Bilecikliler Derneği’ni ziyaret eden Kaflı, vatandaşları dinlerken Türkiye’de istikrarın devam etmesinin ekonomi için büyük önem taşıdığını ifade etti.

FİYAT İSTİKRARINI SAĞLAYACAĞIZ

Kaflı yaptığı açıklamada; ‘AK Parti olarak ekonomide temel prensibimiz, enflasyonun kalıcı bir biçimde düşük ve tek haneli oranlarda tutulmasıdır. Bu prensiple, para politikalarının temel amacı olan fiyat istikrarını sağlamak ve sürdürmek konusundaki kararlılığımız devam etmektedir.  İkinci atılım döneminde de para politikası, finansal istikrarı gözetecek ve fiyat istikrarını sağlama amacı ile çelişmemek kaydıyla uygulayacağımız büyüme ve istihdam politikalarını destekleyecektir’ dedi.

BİLECİKLİLERDEN ÇOŞKULU KARŞILAMA!

Aslen Bilecik’li olan Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı, esnaf ziyaretinin ardından Darıca Bilecikliler Derneği’ni ziyaret etti. Darıca’da hemşerileri ile buluşan Kaflı, duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ‘Birileri seçim beyannamesini açık arttırmayla belirliyor. Biz bunun karşılığında tek bir şey söylüyoruz. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Bu daha öncede böyle oldu, bundan sonrada inşallah böyle olacak. Siz hemşerilerimizin de desteği ile Türkiye’de istikrar devam edecek ve 2023 hedeflerine hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz’ dedi. Konuşmasının ardından hemşerileri ile sohbet eden Kaflı’ya, hemşerileri de 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde destek vereceklerini söyledi.