Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şehitlerimizin ismi yaşatılacak!

Darıca Belediyesi Mart ayı meclisi dün gerçekleştirildi. Darıca meclisinde alınan kararlarda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca’nın şehitlerinin isimlerinin semt konaklarına ve semt sahalarına verilmesi için sözlü önerge verdi. Önerge meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

Şehitlerimizin ismi yaşatılacak!
01 Mart 2017 - 17:53
Darıca Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Darıca Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mecliste Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca’nın şehitlerinin isimlerinin semt konaklarına ve semt sahalarına verilmesi için sözlü önerge verdi. Mecliste oy birliği ile kabul edilen önergeye göre Şehit Murat Tevlim’in isminin Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapılan semt konağına ve semt sahasına,  Şehit Salih Kaya’nın isminin ise Bağlarbaşı Mahallesinde yapılacak semt konağına ve semt sahasına verilmesi kararlaştırıldı.
Meclisi Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi de takip etti. Alınan kararlarda Deniz Yıldızları ATL ve Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Lisesi’nde atıl durumda bulunan havuzlar Darıca Belediyesi’nde devredildi. Bu havuzlardan Deniz Yıldızları ATL’deki havuz erkeklere, Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Lisesi’ndeki havuz ise bayanlara özel olacak. 
 
2 HAVUZ DAHA YAPILACAK
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bir müjde daha vererek Emek Mahallesi’nde bayanlara ve erkeklere özel olmak üzere 2 tane daha havuz yapılacağını ifade etti. Mecliste ayrıca Bulgaristan’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda dereceye giren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Sporcularına da ödül olarak Cumhuriyet Altını verilmesi kararlaştırıldı.  Yine meclis üyelerinin aldığı kararla beraber, Darıca’daki amatör spor kulüplerine 5’er bin TL destek verilecek