Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Darıca mevlid okuttu

Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, merhum liderleri Alparslan Türkeş için mevlid okuttu. Darıca Ayşe Hatunlar Camii’nde okutulan mevlid’e partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

MHP Darıca mevlid okuttu
06 Nisan 2015 - 09:43

 Mevlide MHP Genel Başkan Yardımcı Oktay Öztürk, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Darıca İlçe Başkanı F.Kürşat Demir ve İlçe Teşkilatından üyeler katıldı. Mevlidin ardından vatandaşlara lokum dağıtıldı.

Okutulan mevlidin ardından MHP Darıca İlçe binasına gelen MHP Genel Başkan Yardımcı Oktay Öztürk, burada partililerine bir açıklama yaptı. Öztürk açıklamasında ''Bende milyonlarca ülküdaşım gibi, ilk kez nenemin ve dedemin dizleri dibinde öğrendiğim, Allah, din, vatan ve bayrak sevgisini, gençlik yıllarımın daha başlarında iken ''Alparslan Türkeş diye birisinin her yerde, adına ülkücülük diyerek anlattığını duyunca'' işte bu benim fikrim, lider ise benim liderim demiştim. Türk milletine çizdiği kutlu yolun adına ülkücülük diyen, Tanrı dağı kadar Türk, Hira dağı kadar Müslümanım diyen, ezan dinmez bayrak inmez diyen bu muhteşem liderle tanışma günü geldiğinde, içimdeki heyecan tarifi mümkün olmayan bir hal almıştı. O günden bu güne kadar, Başbuğumun vefatı dahi birlikteliğimizi bozmamıştır. Ebedi istirahate giden başbuğumuz, bıraktığı kutsal değerlerle gönlümüzde yaşamaya devam etmekte, kabrinden cennete açılan pencerede huzur içerisinde davasından taviz vermeyen ülkücü evlatlarını izlemektedir. Başbuğumuzun ruhu şad mekânı cennet olsun.'' dedi.