Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Üyelikleri düşenler, Ak Parti'ye geri döndü!

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık gazetemize özel yaptığı açıklamada; 'Yargıtayın aldığı karar sonrası üyeliği düşen 170 kişiden 120’si tekrar partimize gelerek üye oldu’ diyerek çok mutlu olduklarını söyledi.

Üyelikleri düşenler, Ak Parti'ye geri döndü!
14 Aralık 2012 - 07:16
 Geçtiğimiz günlerde yaşanan ‘Ak Parti ve CHP Üye krizi sonrası, bir çok olay yaşanmış ve CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, Ak partilileri üye hırsızlığı ile suçlamıştı’.
Dün gazetemize bir açıklama yapan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile İlçe Başkan Yardımcısı İsa Baylan, Yargıtay tarafından iki partiye üye oldukları gerekçisiyle üyelikleri düşürülen 170 kişiden 120sinin tekrar partilerine üye olduklarını açıkladı.
Bıyık gazetemize özel yaptığı açıklamada ‘120kişinin bizzat gelerek partimize üye olması beni çok mutlu etti. CHP’lilerin bizi hırsızlıkla suçlaması biraz ağır oldu. Geri dönüp bize üye olanlar bizim ne kadar büyük bir parti olduğumuzu gösterdi. Tek tek hepsiyle görüştük. 120 kişi bizimle siyaset yapmak isteyip, tekrar partimize üye oldular.CHP’nin bu davranışı bizi kamçıladı. Hedefimiz 26 bin üyeye tek tek ulaşmak. 2 ay içinde bunu da gerçekleştireceğiz. Bize geri dönen 120 isimden bir çoğu CHP’nin kapısının önünden geçmemeiş. Bu insanlarında üye olduklarından haberleri yok. Bu da  bir soru işareti. Bu üyelerimizde mahkeme yoluna başvuracaklarını bize belirtti. En büyük eksiklğimiz CHP’nin mevcut üyelerini yanlışlıkla üye yapmamız oldu. Bu konuda zaten özrümüzü ilettik.bizden önceki teşkilat üyelerine de sahip çıktık. Onlarında kefili biziz. Yeni üye çalışmalarımız başladı. Bu sefer daha temkinliyiz. Amacımız ilçemizi daha iyi yaşanabilir hale getirmek. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ dedi.