Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aile olduğumuzu herkese gösterelim!

Spor Toto 3.lig 3. Grup Play-Off grubunda 2. Lig mücadelesi veren Sarı – Yeşilli ekibimiz Darıca GB, Kahramanmaraş Belediye’yi penaltılarla eleyerek adını finale yazdırmayı başarmıştı. Yarın final maçında Yozgat Bozok Stadında Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan, bu şehrin gerçek markası Darıca GB için, Darıca ailesine büyük ihtiyaç var!

Aile olduğumuzu herkese gösterelim!
16 Mayıs 2013 - 08:37
 Darıca GB tarihinin en önemli maçlarından biri yarın oynanacak. Temsilcimiz Darıca GB, yarın saat 16.00’da 3. Lig Play-off maçları final müsabakasında Gümüşhanespor ile Yozgat’ta karşı karşıya gelecek. Marmara bölgesinin en güzel ilçesi olan Darıca, doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra “Darıca ailesi” kavramı adı altında ün yaptı. 
Darıca ailesi bu sefer,. Darıca’nın en önemli markalarından olan Darıca Gençlerbirliği için buluşacak. 
 
DARICA PROTOKOLÜ 
TAM KADRO YOZGAT’TA OLMALI
Darıca ailesinin en önemli taşlarından olan Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan, Darıca İlçe Gençlik Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, birim müdürleri ve amirleri Yozgat’ta bu takımı yalnız bırakmamalı.
 
SİYASİ PARTİLERDE GELMELİ
Her seferinde Darıca’nın geleceğini düşündüklerini beyan eden siyasilerde, Darıca’nın bu önemli markasını Yozgat’ta yalnız bırakmamalı. Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP İlçe Başkanı Selman Kösali, MHP İlçe Başkanı Erkan Azeri, SP İlçe Başkanı Yener Dursun, diğer siyasi parti başkanları,  belediye başkan aday adayları, meclis üyeleri, siyasi parti yöneticileri, Darıca’nın birliği için Yozgat’ta tribündeki yerlerini almalı.
 
KOCAELİ PROTOKOLÜ, 
İLÇEMİZİ YALNIZ BIRAKMAMALI
Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Kocaeli Ak Parti, CHP ve MHP’li milletvekilleri kısacası “Kocaeli’yi bütün olarak gören” tüm bürokratların, Kocaeli’nin en başarılı takımı olan Darıca GB’yi ve ilçemizi yalnız bırakmaması lazım.
 
STK’LAR DA AYAKLANMALI
Darıca’nın menfaatlerini düşünerek hareket eden Sivil Toplum Kuruluşları da, Darıca GB’ye büyük bir destek vermeli. 
 
TARAFTARLAR ÇIKARMA YAPACAK
Darıca GB’nin vefakar taraftar grubu Çınaraltı bu maç için ayrı hazırlanıyor. Sınırsız sayıda kalkacak otobüslerle Yozgat’ı Sarı - Yeşile boyuyacak olan taraftarlarda ise heyecan dorukta.
 
DARICA GB HERKESİN TAKIMI
Şehrin bir markası olan Darıca GB, sadece ve sadece bu halkın takımı. İnanıyoruz ki Darıca ailesi ve Sarı - Yeşil renklere gönül verenler, Yozgat’ta bu takımla beraber olacak ve şampiyonluk kupasını, Darıca’ya getirecek