Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ceyhan'dan Bıyık'a teşekkür

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, ilçe başkanları ile il binasında bir araya geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan başkanlığında bir araya gelen AK Parti ilçe başkanları 16 Nisan'da yapılacak olan referandum ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ceyhan'dan Bıyık'a teşekkür
07 Nisan 2017 - 09:12
Toplantıda 12 ilçe başkanının yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Ceyhan, toplantının verimli geçtiğini belirterek, “Toplantıda yapılan referandum çalışmaları ile ilgili sunumlar gerçekleştirildi. Hedefimiz Kocaeli de referandumu en yüksek ‘evet’ oranı ile geçirmek” dedi.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe başkanları ile yapılan değerlendirme toplantısının çok iyi geçtiğini, son 10 günde yapılacak olan çalışmalar hakkında konuştuklarını kaydetti. Ceyhan, ayrıca toplantı sonrası Kocaeli’de gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı açılış bayramında kalabalık katılımın sağlanmasında emeği geçen Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’a ve diğer ilçe başkanlarına miting fotoğrafının olduğu tablo hediye etti.