Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yenilik ve Gelişim Grubu, GTO seçimlerinde destek istedi

4 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan GTO seçimlerinde 12. Meslek Komitesi'nde bir liste daha çıktı. İnşaat, Hafriyat, Vinç Hizmetleri, Yapım işleri ve benzeri alanlardan oluşan Gebze Ticaret Odası 12. Komite Yenilik ve Gelişim Grubu'na destek verenler bugün bir toplantıda buluştu.

Yenilik ve Gelişim Grubu, GTO seçimlerinde destek istedi
02 Nisan 2018 - 21:51
 Grup adına konuşan Mustafa Öztürk yaptığı açıklamada ''Yenilik ve Gelişim Grubu olarak 12. Meslek Komitesinde Meclis üyeliğine aday olduk. Bu grupta İnşaat, Hafriyat, Vinç Hizmetleri, Yapım işleri ve benzeri alanlardan oluşan meslektaşlarımız bulunmaktadır. Gebze Ticaret Odasının en fazla üyesinin olduğu gruptur.Ortak akıl ve ekip olarak sektörün tam manasıyla temsil edilmesini sağlamak için adayız. Yeniliği ve Gelişimi görmek isteyen tüm meslektaşlarımızın 4 Nisan’da yapılacak seçimde bizlere destek olmasını bekliyoruz.  Biz Nail Çiler'e karşı değiliz. Nail abimizin, adamlığını herkes biliyor. Demokratik bir şekilde yarışacağız. Çarşamba günü sandık kapana kadar biz oyumuzu isteyeceğiz. Bizim çıkış amacımız belli. Hiç kimsenin başka bir niyetini yok. Bütün bölgelerin temsil edilmesi adına yola çıktık'' dedi.
GTO Komitelerinin en güçlüsü olarak kabul edilen 12. komite Yenilik ve Gelişim Grubu'na destek verenler arasında Darıcalıların yakından tanıdığı isimlerde bulunuyor. Mustafa Öztürk, Yasin Altay, Cem Çeliker, Engin Taşkıran ve Birol Koç gibi isimler, GTO 12. Komite Yenilik ve Gelişim Grubu'na tam destek verdiklerini açıkladılar. 
 
YENLİK VE GELİŞİM GRUBU MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ LİSTESİ; 
Sırrı Altay, Kenan Aydın, Birol Koç, Bedir Orman, Halil Anık, İsmail Tüysüz ve Hakan Cengiz.