Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık, Darıca G.B'yi kahvaltıda ağırladı

3. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Cumartesi günü deplasmanda Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Bu kritik maç öncesinde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sabah kahvaltısında futbolcularla buluştu.

Bıyık, Darıca G.B'yi kahvaltıda ağırladı
13 Şubat 2020 - 14:26
Darıca G.B’nin sezon başından bugüne kadar tek destekçisi olarak ön plana çıkan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca G.B Başkanı Arif Gülen, futbolcular ve teknik heyeti kahvaltıda ağırladı. Darıca Gençlerbirliği'ne inandığının altını çizen Başkan Bıyık “Darıca ailesi olarak size güveniyor ve inanıyoruz. İlk maçta yendiğimiz rakibi deplasmanda da yeneceğimize inanıyorum. İzlediğim maçlarda ortaya koyduğunuz mücadeleye şahit olan birisi olarak bu kötü gidişata skorer başarımızı da ekleyerek dur diyeceğimize olan inancım sonsuzdur. Kazasız belasız gidin gelin 3 puanla dönün” dedi.
Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen ise yaptığı konuşmada Darıca haberler türkçe rap Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a ilgi alakası ve desteğinden dolayı teşekkür ederek  “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan belediye başkanımıza ve bize inanıp destek olan taraftarlarımızı mahcup etmeyeceğiz inşallah. Batman'dan 3 puan ile döneceğiz” dedi.