Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bravo Nail Çiler!

Gazetemizin dünkü sayısına konu olan Darıcalı ilik hastası Ömer Çiftçi ile ilgili harekete geçen Gebze Ticaret Odası, hastalığı nedeniyle eğitimine 3 yıl ara vermesine rağmen Hukuk Fakültesi’ni kazanan gence burs verme kararı aldı.

Bravo Nail Çiler!
07 Eylül 2018 - 14:27
İlik yetmezliği hastalığı nedeniyle sürekli kan takviyesi alması gerektiği için orta okulda 2, lisede 1 yıl eğitimine ara veren 21 yaşındaki Ömer Çiftçi, Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı.
Sağlık problemi nedeniyle 3 defa eğitimine ara vermesine rağmen Hukuk Fakültesi’ne girmeye hak kazanan Ömer Çiftçi’yi gazetemiz gündemine aldı. 
Haberimiz üzerine harekete geçen Gebze Ticaret Odası yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Çiftçi Ailesiyle irtibata geçerek gence burs verme kararı aldıklarını iletti. Bu duruma oldukça sevinen Ömer Çiftçi, GTO Başkanı Nail Çiler ve ekibine sonsuz teşekkür ettiğini söyledi. Bilindiği üzere Ömer Çiftçi’nin babası Mehmet Çiftçi, haftada bir kan nakli yapılması gerektiği için Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yakın olması nedeniyle 10 yıl önce herşeyini satarak memleketi Zonguldak’tan Darıca’ya göç etmişti.