Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'' Sen çok güzelsin'' dedi. Ev hapsine mahkum oldu

Darıca'da parka oynamaya giden 12 yaşındaki S.B.B. isimli kız çocuğuna sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen A.G. (49), kızın annesi ve çevredekiler tarafından linç edilmek istenirken parkın özel güvenlik görevlileri tarafından elleri kelepçelenerek polise teslim edildi.

'' Sen çok güzelsin'' dedi. Ev hapsine mahkum oldu
03 Eylül 2019 - 12:06

Darıca, Bayramoğlu Mahallesi Balyanoz Mevkii Plaj Caddesi üzerinde önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayın ardından özel güvenlikçiler tarafından kelepçelenerek polise teslim edilen A.G. gözaltına alındı. 

Sözlü tacize uğradığı iddia edilen S.B.B. isimli kız çocuğu Avukat ve pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde bir kaç metre ilerideki parkta arkadaşlarıyla oynamak için evinden çıktığını, bu sırada park yakınlarında ayakkabısının bağcıklarını bağlamak isterken yanına  yaklaşan ve adını sonradan öğrendiği A.G. isimli şahsın  ‘’ Sen çok güzelsin’’ şeklinde kendisine laf attığını iddia etti. Bu durumdan çok korktuğunu da sözlerine ekleyen küçük kız, daha sonra olay yerinden uzaklaşmak istediği sırada aynı şahsın bu defa da, ‘’ Lütfen ayakkabılarını burada bağla’’ şeklinde sözlü tacizini sürdürdüğünü söyledi.

Küçük kızın olayı anlattığı annesi Ç.B., tacizciyi Plaj Caddesi’nde yakalayıp bağırmaya başlayınca olayı öğrenen çevredekiler, şahsı linç etmek istedi. Bu sırada kavgaya müdahale eden parkın özel güvenlik görevlileri öfkeli halkı bulundukları yerden uzaklaştırarak A.G.’yi kelepçeledi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, A.G.’yi göz altına alırken, .A.G. verdiği ifadesinde kendisine isnad edilen tüm suçlamaları kabül etmediğini söyledi.

İfadesinin ardından mahkemeye çıkarılan A.G. 90 gün Ev Hapsi Cezasına çarptırıldı