Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Deniz yolunu artık kullanmalıyız!

Darıca ve Gebze bölgesi hızla büyüyen ve sürekli gelişen bir bölge. Oluşturulacak olan deniz yolu ise bölge insanı için ulaşım açısından çok büyük alternatif olacak. Vatandaşlar, yetkililerin bu konuyla alakalı bir çalışma yapmasını istiyor.

Deniz yolunu artık kullanmalıyız!
18 Haziran 2018 - 19:48
Darıca ve Gebze bölgesi hızla büyüyen ve sürekli gelişen bir bölge. Oluşturulacak olan deniz yolu ise bölge insanı için ulaşım açısından çok büyük alternatif olacak. 
Vatandaşlar, yetkililerin bu konuyla alakalı bir çalışma yapmasını istiyor. Bu konuyu 2017 yılında Ekim ayı meclisinde dile getiren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, deniz yolunun da artık kullanılması gerektiğini gündeme geldi. Toplantıda denizle Kocaeli ve İstanbul’a bağlı olmamıza rağmen deniz yolunun kullanılmamasının büyük eksiklik olduğunu ve artan nüfusa oranla artık bölgemizinde deniz yolunu kullanarak rahatlaması gerektiğini dile getiren Çiler: “Darıca’nın ve Gebze’nin bir deniz yolu var. ancak bu yol maalesef kullanılmıyor. Artık vatandaşlar deniz yolunu da kullanmalı. Bununla ilgili bir çalışma da yapılmalı” demişti.