Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başhekimden birliğe destek

Darıca Farabi Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Ayhan Aktaş, yaptığı açıklamada, 11 gazetenin kurduğu Kocaeli Gazete Sahipleri Birliği (KOGSAB)’ni kutladı.

Başhekimden birliğe destek
26 Nisan 2013 - 11:35
 Aktaş, yaptığı açıklamada, şu görüşlere yer verdi: “ Zor ve riskli meslekler arasında yer alan  gazetecilik mesleğine gönül veren, kamu yararını gözeterek  halka  doğru dürüst ve en hızlı biçimde haberleri yansıtmak bilinci ile  gece gündüz  çalışarak  halkın gözü kulağı olan bölge  gazetelerimizin, bölgemiz sıkıntılarını göğüsleyebilmek halkın sesi ve kulağı olabilmek   amacıyla   ‘’KOGSAB’’ çatısı altında birleşerek güç birliği oluşturması,  bölgemiz geleceği için  mutluluk verici bir adımdır.
 Darıca Farabi Devlet Hastanesi olarak göreve geldiğimiz tarihten itibaren kurum  olarak bölge halkımıza hizmetin en iyisini vermeyi hedefleyerek yapmış olduğumuz tüm düzenlemeler ve yenilikleri, sağlık hizmetindeki hedeflerimizi halkımıza ifade etmemize ,aynı zamanda halkımızdan gelen talep ve isteklerin bizlere ulaşmasına vesile oldukları için  şahsım ve tüm hastane çalışanlarımız adına yerel gazetelere ve muhabirlerine desteklerinden dolayı  teşekkür ediyor,  KOGSAB’a çalışmalarında   başarılar  diliyorum.” dedi