Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

20 Çocuğun doğum günü pastasını yapacak

Bir Tv kanalında pasta programı yapan ve Darıcalı Burçin Birdane 20 öğrencinin doğum günü pastasını kendisinin yapıp hediye edeceğini söyledi. Darıcalı ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven ise aynı öğrencilere sürpriz yaparak hepsini ‘’Çocuklar Duymasın’’ tv dizisinin çekimlerinin yapıldığı sete davet etti.

20 Çocuğun doğum günü pastasını yapacak
02 Ocak 2018 - 08:13
Geçtiğimiz günlerde Darıca Park AVM’de gerçekleştirilen Bayat Ekmek’den pasta ve yemek yapma yarışmasına Darıca’dan 20 ilkokul öğrencisi katılmıştı.
Anneleriyle birlikte katıldıkları , ucuz maliyetli, lezzetli ve aynı zamanda görsel kriterlerin göz önüne alındığı bayat ekmekten yemek ve pasta yapma yarışmasında  juri üyeliği yapan Darıcalı pasta tasarımcısı Burçin Birdane ve Tv Dizi yapımcısı Birol Güven çocukları sevindirecek müjde verdiler..
Kaymakam Ömer Karaman tarafından teşekkür plaketiyle onurlandırılan juri üyesi Burçin Birdane, yarışmaya katılan 20 çocuğun doğum günü pastalarını kendi elleriyle yapacağını ve hediye edeceğinin sözünü verdi.
Bu habere oldukça sevinen yarışmacı çocukları bir müjde de Birol Güven’den geldi. Birol Güven, böyle bir şeye hazırlıksız yakalandığını belirterek, ‘’Bende buradaki bütün çocukları ‘Çocuklar duymasın’ dizi setine davet ediyorum ‘’ dedi.