Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mendilci Fatoş'un kazada ayağı koptu

ÖZEL HABER - Darıca ve Gebze’de mendil satarak geçimini sağlayan ve bölgede Fatoş olarak bilinen 69 yaşındaki kimsesiz Fatma Özkan’a yaya kaldırımı üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü çarptı. Araç ile elektrik direği arasında sıkışan talihsiz kadının ayağı koparken durumunun da ciddi olduğu öğrenildi.

Mendilci Fatoş'un kazada ayağı koptu
02 Mayıs 2018 - 00:19

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen kaza, Darıca Abdi İpekçi Mahallesi Ethembey Caddesi üzerinde meydana geldi.Geçimini mendil satarak kazanan 69 yaşındaki kimsesiz Fatma Özkan bugün akşam saat 21.00’da evine dönmek üzere kaldırımda yürümekeyken aşırı süratli olduğu öğrenilen 06. AY. 7400 Plakalı bir otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek Fatma Özkan’a ve adı öğrenilemeyen bir erkek şahsa çarptı. Bu sırada elektrik direği ile otomobil arasında sıkışan Fatma Özkan’ın kaza nedeniyle ayağı koptu. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, 112 Acil Servis Ambulansıyla Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fatma Özkan’ın aşırı kan kaybetmesi nedeniyle hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazada ayaklarından yaralanan ve adı öğrenilemeyen diğer şahıs ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Polis kaza yaparak kaçan sürücüyü arama çalışmaları başlatırken, olayla ilgili soruşturma başlattı.