Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Gençler'den "Erdoğan" provası

AK Parti İl Gençlik Kolları 27 Ocak’ta yapılacak kongre öncesi Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda prova yaptı.

AK Gençler'den "Erdoğan" provası
19 Ocak 2018 - 08:58
Provada AK Gençler kongrede coşkuyla söyleyecekleri bestelerin bir kısmını basın mensuplarıyla paylaştılar
AK Parti İl Gençlik Kolları 27 Ocak’ta yapılacak kongre öncesi Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda prova yaptı. Prova öncesi AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Basın açıklamasında il yöneticilerinin yanı sıra ilçe gençlik kolları başkanlarının da tamamı hazır bulundu. Provada AK Partili gençler tribünlerde söyleyecekleri bestelerin bir kısmını ve açacakları pankartları basın mensuplarına gösterdiler.
10 BİN KİŞİ İÇERİDE, 20 BİN KİŞİ DIŞARIDA
Prova öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “10 gün sonra Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Bu akşam toplanıp neler yapacağımızı istişare edeceğiz. İl kadın kolları kongremizi 4 bin kadınımızın katılımıyla icra etmiştik. Türkiye’deki ilk il gençlik kolları kongresini yapacağız. O yüzden çok heyecanlıyız. Bir mitinge hazırlanır gibi hazırlanıyoruz. Salondaki kongremizin yanı sıra dışarıda da miting havasında bir etkinlik yapacağız. Yine örnek bir kongreyi coşkuyla yapacağız. Şimdiden emeği geçecek olan gençlik kolları teşkilatımıza Allah kolaylıklar versin. Kocaeli her zamanki yerinde mesajımızı vereceğiz. Hazırlık için bile neredeyse salonu doldurduk, düşünün kongrede nasıl bir kalabalık olacak. Tüm halkımızı kongremize davet ediyorum. Güzel bir gün olacak. Dünya liderini ağırlamanın onurunu yaşayacağız. Bu kongrede yaklaşık 10 bin kişi içeride olacak. Dışarıda da yaklaşık 20 bin kişi olur diye düşünüyorum. Tüm kademelerimizle tatlı bir heyecanımız var. Bu sınavdan da gençlik kollarımız başarıyla çıkacaktır” dedi.
“PROVA YAPACAĞIZ”
Ceyhan’ın ardından konuşan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “İlçe yönetimlerimizin tamamı burada. 17 Ocak’ta dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız salona geldiğinde hangi sloganları atacağımızın, hangi koreografiyi sahneleyeceğimizin provasını yapacağız.  Kongre günü yapacağımız sürprizlerin bir kısmını bugün göstereceğiz. Bizim Ankara’daki salon programlardaki coşkumuz, muhabbetimiz Cumhurbaşkanının gelmesine vesile oluyor. Bu muhabbetin oluşmasının da en önemli göstergesi siyasi büyüklerimizin önümüzü açmasındandır” diye konuştu.