Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Boğazında 4 plastik kelepçeyle ölü bulundu

Darıca’da dün akşam saatlerinde kendisinden haber alınamayan Gürcistan Uyruklu 16 yaşındaki Nika Papidze, ablasının evinde boğazında 4 adet plastik kelepçe olduğu halde ölü bulundu.

 Boğazında 4 plastik kelepçeyle ölü bulundu
09 Ağustos 2019 - 11:08

Gürcistan uyruklu G.E., dün akşam saatlerinde Darıca Emniyet Müdürlüğü Ekiplerine başvurarak 16 yaşındaki erkek kardeşi Nika Papidze E’nin sabah saat 07.00’da birlikte evden çıktığını ancak daha sonra çalıştığı iş yerine gitmediğini öğrendi. Kardeşinin ablasında olabileceğini düşünen G.E. Polisin gözetiminde çilingirle açtırdığı kapının ardından korkunç gerçekle karşılaştı.

 

Dün akşam saatlerine kadar kardeşi Nika Papidze E‘den haber alamadığını belirten ağabey G.E. bunun üzerine ablasının ikamet ettiği Fevzi Çakmak Mahallesi, Mahir Sokak, Numara 6/3 adresine gittiğinde kardeşinin ayakkabılarının kapı önünde olduğunu fark ettiğini ancak defalarca zile basmasına rağmen kapının açılmaması nedeniyle polise başvurduğunu söylediği öğrenildi.

G.E.’nin haber vermesi üzerine söz konusu adrese giden polis, çilingir vasıtasıyla açtığı kapının ardından 16 yaşındaki Nika Papidze E’nin  boğazında 4 adet plastik kelepçeyle birlikte yüzükoyun yerde kanlar içerisinde yattığını fark etti. 

 Yapılan incelemede öldüğü anlaşılan Nika Papidze E’nin  cansız bedeni İncelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayın

Polis kayıtlarına şüpheli ölüm olarak geçtiği ancak Nika Papidze E.’nin intihar etmiş olabileceği ihtimalinin de yüksek olduğu belirtiliyor.

Karşı apartmanda oturan ve aileyi tanığını söyleyen komşusu Mehmet Koç (63) ise Nika Papidze E.’yi ve ailesini tanıdığını ifade ederek, ‘’Bunlar buraya Gürcistan’dan gelerek binanın çatı katında kirada oturmaya başladılar. Babası ve annesi burada evlendi, ama sanırım aralarında bir şey olduğu için ölen kişi tekrar bacısının yanında kalmaya başladı. İyi çocuklardı, zararsız insanlardı. Olayın nasıl olduğunu bilmiyorum. Dün akşam saatlerinde kapıya çıktım, polisler gelmişti, çilingirle kapıyı açtılar, o sırada çocuğun öldüğünü öğrendik’’ şeklinde konuştu.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı araştırmasına devam ediyor.