Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehir ağız ve diş sağlığını koruyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, personelin ağız ve diş sağlığını korumak için hizmet vermeye devam ediyor.2010 yılında kurulan merkezde muayene, röntgen, diş çekimi, diş eti tedavisi, dolgu, kanal tedavisi gibi işlemler uygulanıyor.

 Büyükşehir ağız ve diş sağlığını koruyor
25 Temmuz 2013 - 09:55
PERSONELE HİZMET
Dünyada en önemli sağlık sorunlarından birisi olan diş ve diş eti hastalıkları için Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile personeline hizmet veriyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen merkez Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik olarak hizmet veriyor. Merkezde 1 diş hekimi ile 2 hemşire görev yapıyor.
 
MUAYENEDEN DOLGUYA
Büyükşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde günde yaklaşık 10 hasta tedavi oluyor. 2012 yılında 1937 hastaya müdahale edilirken 2013 yılının ilk 6 ayında 977 kişiye hizmet verildi. Modern tıbbi cihazların kullanıldığı merkezde muayene, röntgen, diş çekimi, diş eti tedavisi, amalgam diş dolgusu, cam ioner diş dolgusu, gömülü 20 yaş operasyonu ve kanal tedavisi gibi tedaviler gerçekleştiriliyor.