Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mustafa Özarslan, 19 Mayıs için geliyor

CHP Darıca’nın 19 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 20.00´da düzenleyeceği Gençlik şöleni ve konseri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 

Mustafa Özarslan, 19 Mayıs için geliyor
13 Mayıs 2016 - 10:00
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının İstiklal mücadelesinin başlangıcında Anadolu´ya ayak basmalarının yıldönümünde CHP Darıca ilçe başkanlığınca organize edilen Gençlik şöleninde ünlü müzisyen Mustafa Özarslan bir konser verecek.
Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun´a ayak basışlarının 97.yıldönümü 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çercevesinde CHP Darıca ilçe başkanlığınca düzenlenen etkinlikler ile ilgili ilçe başkanı Yakup Törk,  muhabirimize yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.
“ Milli bayramlar bir milletin var oluş nedenidir. Milli bayramlar birlik ve beraberliğimizi pekiştiren nadide günlerdir. Milli değerlerimize sahip çıkmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Ülkemizde yaşanan terör olayları bizlere tek vücud olmamız gerektiğini her zamankinden daha çok hissettirmektedir. Ulu Önderimiz 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün düşman işgalindeki vatan toprağını işgalden kurtarmak ve Milli mücadele başlatmak için Anadolu topraklarına ayak bastığı 19 Mayıs günü, tarihimizin en şanlı günlerinden biridir. Ecdadımızın tarihi yüzyıllardır destanlarla ve kahramanlıklarla doludur. 1919 yılını inkar etmek, tarihini inkar etmektir.Milli birliğimizi ve şuurumuzu en üst düzeyde hissedeceğimiz Gençlik şölenimiz 19 Mayıs Perşembe günü saat 19.00´da çınar altı mevkinden başlayacak Cumhuriyet ve İstiklal yürüyüşümüzle başlayacaktır. Kortej halinde Cumhuriyet meydanına geleceğiz. Burada günün mana ve önemine dair kısa konuşmaların ardından ünlü müzisyen Mustafa Özarslan ile Atatürk gençliğini başbaşa bırakacağız.Tüm Darıcalı hemşerilerimizi ve bölgemiz halkını Cumhuriyetin değerlerine ve kazanımlarına sahip çıkmak ve tek vücut olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha haykırmak için Gençlik şölenimize davet ediyoruz.”
CHP Darıca ilçe başkanı Yakup Törk 19 Mayıs Atatürk´ü anma ve Gençlik ve Spor bayramı ile ilgili mesajında ise şu sözlere yer verdi.
“ !9 Mayıs 1919 bugün kim inkar ederse etsin, onlarında özgürlüklerinin ve ilelebet payidar kalacak Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür. 19 Mayıs hiç sönmeyecek özgürlük ve demokrasi ateşinin ilk kıvılcımıdır. Atamızın bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize gençlerimizin bizden daha iyi sahip çıkacaklarını ve ileriye taşıyacaklarından eminiz. Doğunun kültürü ile batının demokrasisiyle daha güçlü bir Türkiye hedefliyoruz. 19 Mayıs´ı gençlerimizle birlikte kutlamak ve aydınlık geleceğe doğru yol almak bizleri ülkemiz adına daha güçlü kılmaktadır. Tüm halkımızın bayramı kutlu olsun.”