Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öğüt, yılın milletvekili seçildi!

Buhara 3.Medya Ödülleri, sahiplerini buldu."Buhara 3.Medya Ödülleri Töreni" Aktif Metropolitan Otel'de düzenlendi. CHP Ardahan milletvekili ve Gebze’li işadamı Ensar Öğüt, ülke sorunlarını meclis gündemine taşıması, meclisin en çok soru önergesi veren milletvekili olması nedeniyle, yılın en çalışkan milletvekili seçildi.

Öğüt, yılın milletvekili seçildi!
14 Aralık 2012 - 07:37
 Buhara 3. Medya Ödülleri Töreni" Aktif Metropolitan Otel'de düzenlendi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu "Yılın Bakanı", Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ise "Yılın En Aktif Bakanı" ödülüne layık görüldü.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Yılın Milletvekili" ödülünü Buhara Dergisi editörü Burçin Öztürk'ten aldı. Ödülü veren Buhara Medya Grubu'na teşekkür eden Vural, "Bir muhalefetin sesi olarak körleştirilmek istenen bir toplumun görmesini, sağırlaştırımak istenen bir toplumun duymasını ve hissizleştirilmek istenen bir toplumun da konuşmasını talep ediyoruz. Korkmayacağız ve her şeye rağmen haksızlık karşısında sözümüzü söyleyeceğiz" dedi.
AKP İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'ya "Yılın Kadın Milletvekili" ödülü verilirken, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt "Yılın Milletvekili" oldu. AKP Kadın  Kolları Başkanı Güldal Akşit, "Yılın Siyaset Onur Ödülü"ne layık görülürken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a "Yılın İl Belediyesi", Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a "Yılın Halka Hizmet", Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek'e "Yılın Hayırseveri", Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'e "Yılın Sosyal Belediyecilik", Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir'e "Yılın En İyi Sanayicisi", Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Hatice Akgül'e "Yılın Bürokratı", Sarsılmaz Silah Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Nur Ala Sarsılmaz'a "Yılın İş Kadını" ödülleri verildi.
Vatan Şaşmaz ve Çiğdem Tunç'un sunuculuğunu yaptığı törende ayrıca, Ahmet Özhan "Yılın En İyi Türk-Sanat Müzik Sanatçısı", Yonca Evcimik'e "Yılın Hayvansever Sanatçısı", Sabah Gazetesi Yazarı Ali Öcal "Yılın Spor Yazarı", Gökhan Türkmen "Yılın Pop Müziği Sanatçısı", Ahmet Selçuk İlkan "Yılın Şairi", Cengiz Bozkurt "Yılın Dizi Oyuncusu" olurken, Bedia Akartürk'e ise "Türk Halk Müziği Onur" ödülü verildi. Törenin ardından ödüle layık görülenlerle beraber pasta kesildi.