Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti'de ilçe başkanları istifa edemeyecek

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe başkanlarının 12 Kasım’a kadar istifa etmeyeceğini açıkladı.

AK Parti'de ilçe başkanları istifa edemeyecek
08 Kasım 2018 - 08:35
 Genel merkez 1 Kasım’dan sonra uygun gördüğü isimlere istifa etmelerini söyleyecek. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ilçe başkanlarının istifa edip, aday adayı başvurusu yapması noktasında son noktayı koydu.
 Eryarsoy, “12 Kasım’a kadar ilçe başkanlarımız, il yönetim ve ilçe kurulu üyelerimiz istifa edemeyecek. 1 Aralık tarihinden sonra genel merkezimizin uygun gördüğü isimlere istifa edin diyecek. Fakat istifa edemeyen isimler yine de temayül yoklamasına girecek. İsteyen istediği kişinin ismini yazabilecek” dedi.
 
7 İLÇE BAŞKANI VE 7 İL YÖNETİCİSİ
İlçe Başkanlarından, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Gölcük İlçe Başkanı Şener Şöğüt, Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez 12 Kasım tarihine kadar istifa edemeyecek. Aday adayı olması beklenen il yöneticilerinden Ali Korkmaz, Engin Koyun, Adnan Turan, Yakup Karaaslan, Hacer Banu Çürüksulu, Samet Taşdelen ve İdris Demir de istifa edemeyecek.