Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Işık: 'Darıca sağlığın merkezi olacak'

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Adayı Muzaffer Bıyık ile birlikte Darıca’da ev toplantıları ve esnaf ziyaretleri yaptı. Darıcalılardan Bıyık’a gönül rahatlığıyla oy vermelerini isteyen Işık, sağlık yatırımlarıyla Darıca’nın sağlıkta merkez haline geleceğini söyledi.

Işık: 'Darıca sağlığın merkezi olacak'
28 Şubat 2019 - 08:27
Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Adayı Muzaffer Bıyık ile birlikte Darıca’da seçim çalışmalarına katıldı. Ev ve esnaf ziyaretleri yapan Işık ve Bıyık, hükümet yatırımları ve projeler hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.
Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın dürüst ve çalışkan biri olduğunu ifade eden Işık, “Muzaffer Bıyık, 9 yıl ilçe başkanlığımızı yaptı. Darıca’da eksik kalan işleri yapılamayan işleri çok iyi biliyor. Muzaffer Bıyık’ın dürüstlüğüne, çalışkanlığına ve ahlakına güvenin. Gönül rahatlığıyla Muzaffer Bıyık’a oy verin diyebiliyorum. 
Çünkü ben kendisinin Darıca’ya güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Aynı şekilde Büyükşehir adayımız Tahir Büyükakın da tanıdığımız ve güvendiğimiz bir isim. Hem Darıca hem de Büyükşehir adayımıza gönül rahatlığıyla destek olabilirsiniz” diye konuştu.
 
DARICA SAĞLIKTA MERKEZ OLACAK
Darıca Farabi Hastanesinin eğitim ve araştırma hastanesi olması ve gelinen süreçle ilgili de bilgiler veren Işık, “Biz AK Parti olarak Darıca’yı her zaman önemsedik. Muzaffer Bıyık’ın da ilçe başkanlığı döneminde Darıca’ya önemli devlet yatırımları geldi. Farabi Devlet Hastanesi’ni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dönüştürdük. Yeni kadrolar açılıyor. Artık Darıca’da profesörler, doçentler, uzman doktorlar görev yapacak. Birkaç yıl içinde kadro tamamlanacak. Böylece Darıca’dan Kocaeli Üniversitesi ya da Kartal Eğitim Araştırma’ya gitmeye gerek kalmayacak. Gebze Fatih Devlet Hastanesi, Dilovası Hastanesi ve Çayırova’’ya yapacağımız yeni hastane de Darıca’ya entegre olacak. Böylece Darıca bölgenin sağlıkta merkezi haline gelecek” dedi.