Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediye uyuyor mu ?

Darıca Dudayev sahilinde patenle kayan kız çocuğunun ayağı, yerinden çıkan korkuluk demirinin vidasına saplandı.

Belediye uyuyor mu ?
23 Haziran 2019 - 03:16

Darıca Dudayev Parkı sahilinde dün gece anne ve babasıyla sahile inerek eğlenceli bir zaman geçirmek isteyen küçük kız çocuğu evlerine dönmek üzereyken merdiven kısmından çıkmak istedi. Bu sırada daha önceden yerinden çıkan korkuluk demirlerine tutunan ve ismi öğrenilemeyen 14-15 yaşındaki çocuk  dengesini kaybedip yere düşünce ayağı korkuluk demirlerinin saplama vidasına girdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, acı içinde kıvranan kız çocuğunu sedyeyle ambulansa koyarak Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.
Aile ve çocukların tek eğlence ve dinlence yeri olarak görülen ve yoğun talebin olduğu sahilde bu ve buna benzer ihmallerin olası bir tehlikeyi de beraberinde getirdiğine dikkat çeken vatandaşlar, yüzlerce insanın kullandığı korkuluk demirinin yerinden çıkması ve vidasının da tehlikeye davetiye çıkarmasının göz ardı edilmesine şaşırdıklarını dile getirirlerken, hiç bir belediye personelinin bu tehlikeyi farketmemesine anlam veremediklerini söylyeyerek, ''Bizler ve çocuklarımız bu sahilde gönlümüzce ve gözümüz arkamızda kalmadan vakit geçirmeeyecekmiyiz?'' şeklinde soru yönelttiler.