Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık; Biz seçime hazırız!

Yaklaşan referandum öncesinde yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Bıyık; “Darıca Ak Parti ailesi olarak parti içerisinde, Referandum öncesinde ki tüm bilgilendirme ve eğitim çalışmalarımızı tamamladık’’ dedi.

Bıyık; Biz seçime hazırız!
22 Şubat 2017 - 08:50
Bıyık açıklamasının devamında ‘’ Tüm arkadaşlarımız sahaya inip vatandaşlara bilgi aktaracak donananıma sahiptir. Bununla birlikte İlçe SKM’mizi oluşturduk ve tüm alt birimlerde dahil olmak üzere sistemimizi kurduk. SKM Ofisimizi hazırladık ve tüm ekibimizin rahat bir şekilde çalışacağı şekilde organizasyonumuzu yaptık. Şimdi 25 Şubat tarihinde Ankara’ya gideceğiz ve orada inşallah Genel Merkezimizin talimatı doğrultusunda çalışma startını resmen vermiş olacağız” dedi.
 
DARICA’DA HEDEFİMİZ %70
Milletvekilleri ile birlikte koordineli bir çalışma yapacaklarını belirten Muzaffer Bıyık: “Darıca’da yaklaşık 2 ay boyunca mahalle mahalle, ev ev gezerek neden bu referandumda evet dememiz gerektiğini halkımıza anlatacağız. Referandum sonucunda Darıca’dan beklentimiz %70 oranında evet oyunun çıkması, eğer İlçemizde %70 evet çıkarsa ülke genelinde de %60’ın üzerinde bir evet sonucu bekliyoruz.  Darıca halkı her dönem olduğu gibi bu süreçte de bizleri yalnız bırakmayıp belirlediğimiz hedefi yakalamamıza destek olacaktır” şeklinde konuştu.
 
MHP İLE SAHADA AYRI ÇALIŞACAĞIZ
Ak Parti ile MHP’nin bu süreçte nasıl bir işbirliği yapacağını da sorduğumuz Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Bıyık: “MHP Darıca İlçe Başkanımız ile birçok kez bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Elbette aynı şey için mücadele veriyoruz fakat bizler Genel Merkez’den herhangi bir talimat gelmediği müddetçe sahada ayrı ayrı çalışacağız. Netice itibari ile iki farklı parti söz konusu, sahada aynı anda aynı yerde kampanya çalışması yürütmek gibi bir durum şuan için söz konusu değil. Fakat tabi ki sürekli irtibat halinde ve koordineli bir çalışma yapılacaktır” dedi.