Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze İYİ Parti'den liste açıklaması

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimleriyle ilgili , bu gün açıklanan Aday listesi hakkında lbasın açıklaması yaptı.

Gebze İYİ Parti'den liste açıklaması
21 Mayıs 2018 - 22:24

Nusret Acur yazılı basın açıklamasında şunları söyledi; ‘’teveccüh gösterip partimizden aday adayı olan bütün Gebze’li arkadaşlarımı Kutluyorum, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde, AKP, MHP, CHP ve SP Gebze’yi yok saymıştır, İyi Parti olarak, Listede ilk dörtte 2 Gebze’liyi aday gösterirken toplamda da 4 Gebze aday arkadaşımızla seçime gireceğiz bu demek oluyor ki, Gebze’de yaşayan vatandaşlarımız bize teveccüh gösterecektir.  1. Sıra Milletvekili Adayımız aynı zamanda Genel Başkan Yardımcımız Sayın Lütfü Türkkan, Kocaeli’nden vekillik yapmış, Dilovası’nda oturan bir büyüğümüz, 

Türkiye’ye mal olmuş,  övünç kaynağımız, Kardak kahramanımız emekli Albay  sayın Ali Türken’in  Kocaeli’nden listede olması bizi fazlası ile mutlu etmiştir.

3. sıra adayımız sayın Prof. Dr Harun Demirkaya, Gebze’de Askerlik şubesi başkanlığı yapmış, Giresunlu ve Kocaeli Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

7 . sıra adayımız Sayın Ahmet Yeşil, Gebze merkezde iş yeri olan, bölgede yaşayan adayımızdır.

Aynı şekilde, Gebze’de uzun yıllar sağlık yöneticiliği yapan 13. Sıra Adayımız Ayla İlgün ise Erzurumlu olup Gebze’de yaşamaktadır.

Önümüzde kısa bir süre var, Bütün İYİ Partililer olarak, çok çalışacağız ve mutlaka başaracağız.’’