Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İnan; Onlar 1 verirse ben 5 vermeye razıyım!

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ne talip olan Darıcalı iş adamı Metin İnan, dün akşam TV 262 ekranlarında canlı yayınlanan ‘Spor 41’ programına canlı telefon bağlantısı ile katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. İnan, “Bu kulüp çok önceden bizim olmalıydı. Çevremizde çok sayıda saygın iş adamı var. Sürekli söylüyorum. Ben sonuna kadar varım. Onlar 1 verirse ben 5 vermeye razıyım” dedi.

İnan; Onlar 1 verirse ben 5 vermeye razıyım!
29 Ocak 2019 - 10:50
Her Pazartesi akşamı TV 262 ekranlarında canlı olarak yayınlanan ve gazeteci Erdem Övüç’ün hazırlayıp Spor41 programına katılan Darıcalı iş adamı Metin İnan çarpıcı açıklamalar yaptı. Gelinen noktanın en büyük sorumlusunun Murat Aydın (KASKF Başkanı) olduğunu öne süren İnan,  “Takım küme düşerse bunun en büyük sorumlusu Murat Aydın olur” dedi.

AZERİLER KAPALI KUTU

Yaşanan süreci değerlendiren İnan’ın açıklamaları şöyle; ”Son 1 haftadır yakından takip ediyoruz. Azeri iş adamı kulübün yüzde 99’unu almış ve devrini de gerçekleştirmiş. Belli bir miktar para vermiş. “Para mı geri veren olursa bırakır giderim” diyor. Ayrıca Karagümrükspor’un eski kulüp başkanı Cengiz Günaydın’a da teklifler sunmuşlar. Yarın kulübü de alabilir. Bizler Darıcalı iş adamları olarak kulübün dışarıya çıkmasını istemiyoruz. Ben de sahip çıkmak adına elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Belli bir seviyeye getirdim ancak siyasilerin hiçbir katkısı olmadı. Kısacası kulübe kimse sahip çıkmıyor. Baktığınızda kulübün 12 milyon liranın üzerinde borcu var. Bu borcu ödeyecek birisinin olacağını da pek düşünmüyorum. Açıkçası şu an itibari ile her şey karanlık. Cengiz Günaydın Bey kulübü alırsa belki bir şeyler değişir. Transferi açmak için de çok büyük paralara ihtiyacınız yok. 129 bin liraya bu iş çözülüyor. Rauf Bey’e kendim söyledim “Siz yapamıyorsanız bu transfer yasağını ben kaldırayım istiyorsanız. Benim bir katkım olsun” dedim. Kapalı kutu gibiler. Net bilgi de vermiyorlar. Karma karışık bir durum anlayacağınız. Eğer yarın da bir şey çıkmazsa transfer yasağını kaldırmak için girişimlerimize devam edeceğiz, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.
 
TAKIM KÜME DÜŞERSE
 SORUMLUSU O OLUR

Rauf Bey 1.2 milyon lira kadar para ödediklerini belirtiyormuş. Ama yaptığımız araştırmalar sonucunda ortaya 780 bin lira gibi bir rakam çıkıyor. Bence bu konuyu en iyi bilen Murat Aydın’dır. Bu soruları kendisine sormak lazım. Çünkü bu insanları buraya getirmiş. Şükrü Başkan ile görüştüren de kendisi. Açıkça belirtmeliyim ki takım düşerse bunun en büyük sorumlusu Murat Aydın’dır. Yarına kadar bir bu işin çözüme kavuşması lazım. Yoksa takıma yazık olur.
 
BİZİM BELLİ BİR ÇİZGİMİZ VAR

Rauf Bey’e şunu söyledim. Sen şu transfer yasağını kaldırırsan sana tepkili olan taraftarlar ile seni buluşturur, bir barış sağlarız, bu konuda da sana katkı sunarız. Ancak sonrası için şüpheliyim. Futbolun içinde olan insanlar siyaseti düşünmemeli. Birilerinin lafları ile takımlar yönetilmemeli. Siyasiler kalkıp da “Ben olmasan bu takım batar” dememeli. Gerek Şükrü Başkan gerekse de Mücahid Vural ile bir çok kez muhatap oldum. Onlar da “Biz kulübü verdik, bizden çıktı” dediler. Galiba çok borç olduğu için kulübü bir an önce devretmek istemişler. Bu kulüp Darıca’nın kulübü ise Darıcalılar tarafından yönetilmeli. Bizim belli bir çizgimiz var. Bundan rahatsızlık duyanlar olabilir. Biz birilerinin adamı istemeyiz. Bu kulüp çok önceden bizim olmalıydı. Çevremizde çok sayıda saygın iş adamı var. Sürekli söylüyorum. Ben sonuna kadar varım. Onlar 1 verirse ben 5 vermeye razıyım…” dedi.