Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Yaşlılara nezaket ziyareti

Darıca’da Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında yaşlılara nezaket ziyareti gerçekleştirildi. Etkinliklere Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da bizzat katıldı.

Darıca'da Yaşlılara nezaket ziyareti
20 Mart 2018 - 13:14
Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği “Yaşlılara Saygı Haftası Kapsamında Gönül Köprüsü” projesinde Türkiye’nin ilk kadın İlahiyatçısı olan 96 yaşındaki Prof. Dr. Neda Armaner ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın babası 86 yaşındaki İzzet Karabacak’a nezaket ziyaretinde bulunuldu. 
 
ÖNEMLİ ZİYARETLER YAPILDI
Ziyarette, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Hasan Tabak da hazır bulundu. Darıca Kaymakamlığının öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretlerde ilk olarak 96 yaşındaki Türkiye’nin ilk İlahiyat Prof. Dr. Neda Armaner’in evine gidildi. Armaner misafirlerini kapıda karşılarken,  Armaner için temsili bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. 
 
KARABACAK’IN BABASINA ZİYARET
Yapılan nezaket ziyaretleri kapsamında ikinci olarak Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın babası olan 87 yaşındaki İzzet Karabacak’ın evine gidildi. Kaymakamı ve dernek başkanını kapıda karşılayan İzzet Karabacak, ‘’sizlerin beni ziyaret etmeniz en büyük hediye’’ diyerek mutluluğunu belirtti. 
Yaşlıların gönüllerini aldıklarını söyleyen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Darıca’da yaşlılarımızın ziyaretlerini yapmak onların varlığını bile anmak büyük bir hizmet oluyor. Bazı yaşlılar var ki hiç geleni gideni yok. Onların yapılarını da sağlık açısından biz bir proje çerçevesinde değerlendirdik. Onun için sağlıkçılar beraber evlerine giderek bakımlarını yapıyoruz hem de onlarla sohbet ederek güzel bir proje gerçekleştirdik. Ziyaretlerde bulunduk. Onlarla hediyeleşme yaptık. Gönüllerini aldık” şeklinde konuştu.
 
HEP BERABERİZ
Herkesin Yaşlılar Haftasını kutlayan Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban, “Sayın Kaymakamımızın önderliğinde ve Darıca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürümüz Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve derneğimiz birlikte bu projeyi devam ettiriyoruz. Herkesin yaşlılar haftasını kutluyoruz. Yaşlılarımızla bir olalım, birlikte olalım, beraber olalım” ifadelerini kullandı. Yapılan nezaket ziyaretleri verilen hediyeler ile sona erdi.