Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk; Darıca'dan yüzde 55 'Hayır' oyu çıkacak!

CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi, basın mensuplarına SKM yönetimini tanıttı. Basın toplantısında konuşan Başkan Yakup Törk, ‘Darıca’da yüzde 55 hayır oyu bekliyoruz. 16 Nisan Akşamı Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda Darıcalı vatandaşlarımızı Demokrasi Şöleni’ne bekliyoruz’’ dedi.

Törk; Darıca'dan yüzde 55 'Hayır' oyu çıkacak!
21 Şubat 2017 - 14:24
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi, dün gazetecilere SKM yönetimini tanıttı. CHP Darıca SKM Başkanlığı’na İlçe Sekreteri Kadir Işık atanırken, yönetim 11 kişiden oluştu. 
 
TÖRK; BİR AYDIR  CHP ROZETİ TAKMIYORUM
Basın Toplantısı’nda konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, yaptığı açıklamada ‘’Yaklaşık bir aydır CHP rozeti takmıyorum. Bu bir seçim değil. Bu referandum ülkemizin geleceği için yapılan bir seçim. Objektif olarak bu seçimlerde oy kullanmamız lazım. Mahallelerde, evlerde ve derneklerde bu 18 maddeyi anlatıyoruz. Eğer referandumda evet oyu çıkarsa, Ülkemizin tabanını değiştiricek maddeler var, eğer başkanlık rejimine geçersek büyük sıkıntılar çekeceğiz. Devlet yönetiminde, kaymakamlıklarda, valilerde çift başlılık olacak. Dışardan belirlenecek Başkan Yardımcıları ve Bakanlarda olacak. Cumhurbaşkanı ülkede olmadığında tüm bu yetkileri, bu başkan yardımcıları istediği gibi kullanacak. Meclis iyice etkisiz hale gelecek. Sadece başkana tüm yetkiler verilecek. Başkan istediği gibi meclisi feshedebilecek. Başkanın elinde bu yetki varsa, meclis etkisizdir. TBMM, Dubai meclisi gibidir, Turistik meclistir’’
 
‘’TEK ADAM REJİMİNE KARŞIYIZ’’
‘’Yargıyı başkan ve başkana bağlı meclis tarafından atayacak. Biz bu düzene karşıyız. Meclis aksine daha da güçlendirilmeli. Bizim savunduğumuz şeyler, barajın yüzde 1’e inmesi. Milletvekilleri seçimleri ön seçimle olmalı. Tarafsız bir cumhurbaşkanı, güçlü bir meclis olmalı. 15 yıldır iktidardalar. Ne istediler de yapamadılar. Tek bir isme bu kadar yetki verilmesine ne gerek var. Vatandaşlarımız parti seçmeden sandığa gitmeliler. Tek adam rejiminde Misak-i Milli sınırlarını bile tartışır hale geleceğiz. Başkan istediği gibi, ülkeyi bölgelere ayırabilir.  Bu ülkede evet oyu veren de hayır oyu veren de terörist, vatan haini değildir. Bu algıyı ortadan kaldırmamız lazım’’
 
‘’DARICA’DAN YÜZDE 55 HAYIR OYU ÇIKACAK’’
‘’Hayır da hayır var diyoruz. Referandumda Hayır çıkarsa, ne hükümet düşer ne de Cumhurbaşkanı düşer. Herşey olduğu gibi devam eder.Hayır’ı Darıca’da güçlü bir şekilde haykırıyoruz. Darıca’dan yüzde 55  hayır oyu çıkaracağız. Ülke genelinde de hayır oyu çıkacak. Ülkemize sahip çıkalım. Bu bir parti seçimi değil. Vatandaşın nabzını tutuyoruz. Ülkücü kardeşlerimizle konuştuğumuzda bizlere Hayır oyu vereceklerini söylüyorlar. 16 Nisan Akşamı Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda Darıcalı vatandaşlarımızı Demokrasi Şöleni’ne bekliyoruz’’ dedi.
 
KADİR IŞIK; BİN 226 KİŞİ İLE SAHADAYIZ
CHP Darıca SKM Başkanı Kadir Işık ise yaptığı konuşmada ‘’Bin 226 kişi ile aktif olarak sahada çalışıyoruz. Girmediğimiz, çalmadığımız kapı kalmayacak. Referandum’da neden hayır diyeceğimizi birebir vatandaşlarımıza anlatmaya devam ediyoruz. Darıca’da 346 sandıkta 5’e kişi görevli olacak. Oyunu kullanan partililerimiz, evlerine gitmeyecek. Okullarda sandık başında bekleyecekler. Darıca’da 133 bin seçmen sayısı var. 
Hepsine tek tek ulaşmaya çalışıyoruz. Geçmiş seçimlere oranla daha farklı bir çalışma yapıyoruz. Seçimde Hayırlı bir sonuç çıkacak. Yakup Törk Başkanlığındaki yönetimimiz çok farklı işler çıkarıyor. Güzel bir ivme yakaladık’’ dedi.
 
İŞTE CHP’NİN SKM YÖNETİMİ
Seçim Koordinasyon Başkanı Kadir Işık, başkan yardımcıları Gülsen Altun ve Ali Güneş, sekretarya Elif Aydemir, Medya-Basın-Tanıtım Evrim Özcan, Eğitim İşleri Sorumlusu Özgür Çelik ve Tamer Balaban, Hukuk İşleri Sorumlusu Feray Köksal ve Gülay Yılmaz, Program Sorumlusu Mustafa Yılmaz, Raportör Alp Pala.